Filters

Pleinmateriaal

Om kinderen in beweging te krijgen op het schoolplein is uitdagend pleinmateriaal van essentieel belang. Nijha heeft een ruim assortiment aan sport en spelmateriaal.

0 resultaten gevonden

Sorteren

Bewegen op het schoolplein met sport en spelmateriaal

Waar de gymzaal en het speellokaal voor scholen dé beweegruimtes voor binnen zijn, is het schoolplein dat vaak voor buiten. Scholen kunnen kinderen stimuleren meer te bewegen op het schoolplein door te kijken naar de indeling en inrichting. Maar om het beweegplezier te verhogen op het plein speelt sport- en spelmaterialen ook een belangrijke rol.

Spelmateriaal voor op het schoolplein

Nijha heeft een ruim assortiment aan spelmateriaal voor op het plein. Denk hierbij aan speelballen en recreatiemateriaal. Daarnaast zijn er ook pakketten samengesteld met materiaal dat te gebruiken is op het schoolplein. Het buitenspeelpakket is hier een voorbeeld van. Dit pakket bestaat o.a. uit allround hockeysticks, voetballen, basketballen, rackets, pilonnen, touwen en jongleermaterialen.

Meer weten over de mogelijkheden?

Heb je vragen of ben je benieuwd wat het beste is voor jullie school? Neem contact met ons op via de telefoon (0573) 28 85 55 of stuur een mailt je naar info@nijha.nl