Filters

Bouwmodules

Kinderen hebben een levendige fantasie, die ze op bouwmodules volop kunnen uitleven. De modules bestaan uit verschillende delen in felle kleuren en vormen. 

0 resultaten gevonden

Sorteren

Spelenderwijs leren 

Kinderen hebben een levendige fantasie, die ze op onze bouwmodules volop kunnen uitleven. De modules bestaan uit zachte en stevige delen in felle kleuren en verschillende vormen. Rechthoeken, vierkanten, driehoeken, trappen en elementen met een helling of afgeronde hoek; alles om prachtige obstakels en complete kastelen te creëren. De bouwmodules zijn ontworpen voor kinderen van circa drie tot zes jaar. Ze kunnen los gebruikt worden, maar vormen ook een mooie aanvulling op een Dorack speellokaal inrichting. Elke module heeft een schuimkern met een vinyl hoes eromheen, die een luchtdoorlatende rits heeft. Zo kan de lucht ontsnappen als kinderen op de modules klimmen of springen en landen ze op een stevige ondergrond in plaats van een onstabiele luchtlaag.

Inrichting kinderopvang

Bewegen met peuters is het leukste wat er is, maar een klimrek kopen voor peuters is financieel niet altijd haalbaar. De bouwmodules zijn uitermate geschikt voor de kinderopvang. 

Meer weten over de bouwmodules?

Weet je niet zeker welke bouwmodules geschikt zijn voor jullie speellokaal? Neem dan contact met ons op zodat wij je verder kunnen helpen. Dit kan via het telefoonnummer (0573) 288 555 of mail naar info@nijha.nl