Filters

Beweegbank

De Beweegbank van Nijha bewijst dat je in jouw gemeente iets kunt neerzetten dat ontmoetings- en beweegplek tegelijk is. De filosofie achter deze bank is dat je met slechts één beweegtoestel alle niveaus van activiteit kunt bieden. Bij de bank hoort een gratis beweeg-app met een virtuele coach en kracht-, conditie- en stabilisatieoefeningen.

0 resultaten gevonden

Sorteren

 

Beweegroute maken met de Beweegbank

Zitten is het nieuwe roken, dus we proberen met z’n allen van die bank af te komen! In plaats van bankjes in het park, zetten we nu liever outdoor fitness neer. Alles voor de vitale burger. Maar: oud en jong, rust en activiteit, sporten en recreëren hoeven geen gescheiden werelden te zijn.

De Beweegbank van Nijha bewijst dat je in jouw gemeente iets kunt neerzetten dat ontmoetings- en beweegplek tegelijk is. De filosofie achter de Beweegbank is dat je met slechts één beweegtoestel alle niveaus van activiteit kunt bieden. Daarom kun je op deze alleskunner comfortabel zitten, maar ook meer dan 200 fitnessoefeningen doen!

Gratis beweegapp

Bij de bank hoort een gratis beweeg-app: een virtuele coach en motivator. Door een zelftest bepaalt de app jouw startniveau. En vervolgens kies je uit kracht-, conditie- en stabilisatieoefeningen, afgestemd op jouw fitheid. Voor wie niet zo handig is met apps: op de bank zelf zit ook een infopaneel met de meest laagdrempelige oefeningen.

De bank past in alle parken, op schoolpleinen, industrieterreinen, campings of gewoon op de hoek van de straat. Ook stimuleert de app je om te wandelen, joggen of fietsen met voorgestelde routes. De Beweegbank past dus ook perfect in een beweegroute. Twijfel je nog? Je kunt een tijdelijke mobiele versie van de bank huren voor een sportdag of evenement. Zo ontdek je snel of de Beweegbank past in jouw gemeente.

Meer weten?
Het Nijha team helpt graag verder!
_201909_Nijha-291