Filters

Nijha GO!

 

Deze lijn bestaat uit eenvoudige toestellen om op te bewegen terwijl je van A naar B gaat. Plaats ze onderweg van school naar de gymzaal, in looproutes bij het winkelcentrum, of op plekken waar wandelaars en hardlopers ze kunnen gebruiken als warming-up. 

0 resultaten gevonden

Sorteren

 

Laagdrempelige beweegmomenten

Kinderen, ouders en zelfs opa’s en oma’s hebben het tegenwoordig druk! Met school en werk natuurlijk, maar ook met oppassen en alle leuke hobby’s die we willen doen. Wil je nog een beetje toekomen aan bewegen? Dan is het fijn als het ons zo makkelijk mogelijk wordt gemaakt, nietwaar?

Onderweg naar school met je fiets kun je prima over wat obstakeltjes crossen. Of een snelle slalom meepikken terwijl je de kinderen ophaalt. En wat denk je van even balanceren op de evenwichtsbalk als je met je kleinkinderen onderweg bent naar het park. Met het juiste materiaal liggen de mogelijkheden voor spontane beweegmomentjes voor het oprapen!

Nijha GO! bewegen in de wijk

Zie jij jouw inwoners graag vitaal en wil je hen verleiden tot meer bewegen? Met Nijha GO! ligt bewegen letterlijk op straat. Deze lijn bestaat uit een reeks eenvoudige toestellen om op te bewegen terwijl je van A naar B gaat. Plaats ze onderweg van school naar de gymzaal, in looproutes bij het winkelcentrum, of op plekken waar wandelaars en hardlopers ze kunnen gebruiken als extra warming-up. Zo kan de hele wijk ze direct gebruiken.

De laagdrempelige toestellen van Nijha GO! Kun je makkelijk plaatsen – ook op een kleine plek – en vereisen nauwelijks onderhoud. Er zijn bijvoorbeeld geen kosten voor een speciale ondergrond. Het is de snelste manier om plaats te maken voor bewegen in de openbare ruimte.

Meer weten?
Het Nijha team helpt graag verder!
_201909_Nijha-195