Filters

Freeplayer

Snel een volleybalveldje opzetten? Basketballen op een plein zonder dat er vaste basketbalpalen staan? Of een laagdrempelige tennisactiviteit in de wijk organiseren? De mobiele sportinstallatie de Freeplayer, biedt uitkomst. Met dit multifunctionele product zet je in een handomdraai iedere gewenste sportsituatie klaar.

 

0 resultaten gevonden

Sorteren

Freeplayer

Hij is sterk in verschillende sporten. Overal inzetbaar. Maak kennis met de Freeplayer van Nijha; de ultieme sport- & spelinstallatie voor buiten. Met deze multifunctionele installatie turnt u in een handomdraai een plein of een grasveld om in een tenniscourt, een basketbal- of een volleybalveld. Badmintonnen of voetballen? Kan ook. Met de Freeplayer heb je alle vrijheid. Zet ‘m op!

Sporten waar je maar wilt

Met de Freeplayer verandert Nijha het complete speelveld van buiten sporten én spelen. Jij trouwens ook. Want met deze mobiele installatie zet je in enkele minuten vele sportsituaties klaar. Van tennis tot korfbal en van basketbal tot volleybal; de Freeplayer heeft het allemaal in zich. Het systeem is zeer gebruiksvriendelijk in op- en afbouw. De basis bestaat uit twee staanders die voorzien zijn van degelijke wielen. De Freeplayer is daarmee even mobiel als stabiel en geschikt voor alle ondergronden. Van tegels tot gras. In een paar handige stappen klap je de Freeplayer uit en hang je er
een korf of basket aan. Spelen maar.

Met twee staanders en een multinet begin je net zo makkelijk een volleybal-, tennis- of voetvolleywedstrijd. Waar je maar wilt. De Freeplayer is zeer mobiel en dus overal mee naartoe te nemen. Al deze unieke, sportieve eigenschappen maken de Freeplayer van Nijha de ideale sport- & spelinstallatie voor leerkrachten, BSObegeleiders, recreatiemedewerkers, combinatiefunctionarissen en buurtsportcoaches. Immers, nog nooit was het zo makkelijk om zonder vaste faciliteiten sporten en spelen te organiseren op het plein, in de wijk of op de camping.

Alle vrijheid met 4 pakketten

De Freeplayer is beschikbaar in vier overzichtelijke pakketvormen.

  • Het Freeplayer Starter pakket bestaat uit twee staanders en een multinet. Met dit pakket kan o.a. volleybal, tennis en badminton worden gespeeld.
  • Het Freeplayer Smash pakket is een iets uitgebreidere variant met o.a. extra tennis- en volleybalmaterialen.
  • Het Freeplayer Dunk pakket is gericht op basketbal. Dit pakket bevat dan ook twee baskets naast de staanders.
  • Het Freeplayer Ultimate pakket is het meest uitgebreide pakket en hiermee kunnen eindeloos veel sportmogelijkheden worden gecreëerd. Het pakket bestaat uit o.a. twee staanders, een multinet, twee baskets, twee korven en diverse sport- en spelmaterialen.

De voordelen op een rijtje:

  • Vele sportsituaties in een handomdraai
  • Voor alle leeftijden en spelniveaus
  • Mobiel en stabiel
  • Geschikt voor elke ondergrond
  • Zeer eenvoudig op te zetten
  • Zo compact, past door elke bergingdeur

Meer weten over de mogelijkheden?

Wij helpen je graag verder!

Victor Pawlot 1