Filters

Outdoor Fitness

Actief bewegen in de buitenlucht is voor veel mensen de ultieme vorm van ont- en inspanning. Buiten fitness is een sportieve trend onder jongeren en ouderen. Onze fitnesstoestellen voor buiten zijn zowel individueel als in tweetallen of groepen te gebruiken. 

0 resultaten gevonden

Sorteren

Buiten fitnesstoestellen houden iedereen in vorm

Actief bewegen in de buitenlucht is voor veel mensen de ultieme vorm van ont- en inspanning. Onze fitnesstoestellen voor buiten zijn zowel individueel als in tweetallen of groepen te gebruiken. Ze dagen jong en oud uit om te bewegen, waarbij de toestellen allerlei oefeningen mogelijk maken. Ongeacht het niveau, de conditie en eventuele fysieke beperkingen van de gebruiker, zorgen deze toestellen voor een heerlijke sportervaring. De buiten fitnesstoestellen worden vaak geplaatst in woonwijken, (sport)parken, langs wandelroutes, bij scholen en in de omgeving van zorglocaties. Voor gebruikers zijn deze toestellen een kosteloze, sociale en verantwoorde manier om in vorm te komen en te blijven.

Deze fitnesstoestellen voor buiten kunnen tegen een stootje

Wie buiten fitnesstoestellen plaatst, wil de toestellen beschermen tegen mogelijke beschadigingen door vandalisme en het klimaat, en afstemmen op frequent en intensief gebruik. Daar zijn onze toestellen dan ook op ontwikkeld. Alle onderdelen zijn van hout of metaal en afgewerkt met stevige handgrepen en detaillering van kunststof. Dit zijn toestellen uit één stuk voor jarenlang fitnessplezier in de buitenlucht.

Stem de buiten fitnesstoestellen af op de gebruikers

Het assortiment bestaat uit achttien toestellen die u kunt afstemmen op de doelgroep die de toestellen gaat gebruiken. De fitnesstoestellen zijn verdeeld in vier categorieën, de zogeheten beweegfuncties: cardiotoestellen, krachttoestellen, balanstoestellen en flexibiliteitstoestellen. Op de cardio sectie trainen de gebruikers hun uithoudingsvermogen in hun eigen tempo. De krachttoestellen gebruiken het lichaam van de gebruiker zelf als tegenwicht, zodat overbelasting niet mogelijk is. De balanstoestellen zijn gericht op het verbeteren van de algehele fysieke stabiliteit, voor een gevoel van welbevinden. En de flexibiliteitstoestellen tenslotte, zijn ideaal voor rek- en strekoefeningen om de lenigheid te bevorderen. Zo omvat deze lijn aan buiten fitnesstoestellen de juiste apparaten om het hele lichaam te trainen en van top tot teen in vorm te blijven.

De inrichting van een outdoor sportplek is vaak een project waarbij u de materialen en indeling slim op elkaar wilt afstemmen. Onze professionals gaan graag met je in gesprek voor een advies op maat. 

Meer weten?
Het Nijha team helpt graag verder!
_201909_Nijha-277