Filters

Tafeltennis

Een tafeltennistafel nodigt uit om te gaan spelen en is een laagdrempelige manier van sporten. Leuk voor zowel jong als oud! Bekijk hier onze tafeltennis artikelen.

0 resultaten gevonden

Sorteren

Tafeltennis in de frisse lucht

Tafeltennis heeft een vaste plek veroverd als sociale sport in wijken, op campings en op plekken waar de jeugd bij elkaar komt. Het is een fantastische sport, waar een grote groep spelers zich tegelijkertijd mee kan vermaken. Kinderen kunnen wedstrijdjes organiseren tussen individuele spelers of tweetallen (dubbelspel), maar ook als groep beurtelings de bal slaan. In dat laatste geval heeft elke speler een batje en beweegt de groep zich rond de tafel waarbij steeds een nieuwe speler aan de bal is. Hoeveel spelers er ook meedoen: tafeltennis is een dynamische sport met veel spelplezier. Het is heel laagdrempelig en er zijn weinig materialen voor nodig. Je hoeft eigenlijk alleen een solide tafeltennistafel voor buiten te plaatsen en een set batjes en tafeltennis balletjes te kopen. Nijha heeft tafeltennis artikelen voor outdoor gebruik, die op alle fronten sterk zijn om jarenlang speelplezier te garanderen. Een echte uitnodiging om lekker te gaan sporten en spelen in de buitenlucht.

Tafeltennis outdoor

Deze oerdegelijke tafel is ontwikkeld voor gebruik op onbewaakte (speel)plekken. De tafel zelf bestaat uit stootvast polymeerbeton en het sterke net is gemaakt van aluminium. Het blad is voorzien van een toplaag die zorgt dat de bal goed stuitert. Het ontwerp van de tafel is berekend op gebruik als zitplaats; dat is niet waar de tafel voor bedoeld is, maar we weten dat kinderen en jongeren er in de praktijk soms opklimmen. Daar is dit product volledig tegen bestand.

Meer weten over de mogelijkheden?

Neem contact met ons op