Filters

Pleinsport voetbal

Ben je op zoek naar voetbalmateriaal? Bekijk hier het trainingsmateriaal voetbal en ontdek onze hoogwaardige kwaliteit!

0 resultaten gevonden

Sorteren

Voetbal in de buitenlucht

Al onze buitenvoetballen zijn geschikt voor gebruik op gras. Op kunstgras slijt een voetbal wat sneller dan op echt gras, dus dan is een iets indrukbare toplaag aan te bevelen. Wij voeren verschillende voetballen met een PU toplaag en een extra beschermende coating. Maar ook voor ander trainingsmateriaal ben je bij Nijha aan het juiste adres. Voor onze trainingsdoelen vinden we het belangrijk dat ze verplaatsbaar zijn en onze wedstrijd- en trainingsdoelen voor schoolvoetbal bestaan uit ovaalvormig aluminium met versterkte hoekprofielen. Dit profiel zorgt voor optimale stabiliteit en ‘vormbehoud’. De doelen hebben een inklapbaar frame aan de achterkant om ze makkelijk te kunnen dragen.

Op steeds meer scholen – maar ook in wijken en steden – is panna een geliefde manier van voetbal. Dit straatvoetbal is laagdrempelig en zorgt voor interactie tussen de spelers en toeschouwers. Een Panna court heeft een lage omheining zodat de bal niet steeds wegrolt, is ongeveer zes bij vier meter groot en spelers kunnen er met of zonder doel in voetballen. Panna is voor veel voetballers een manier om te oefenen – en pronken – met balcontrole en trucs te laten zien. Ook als vorm van schoolvoetbal wint het razendsnel aan populariteit.

Voetbal op het plein

Hoe klein of groot een schoolplein ook is, voetballiefhebbers vinden altijd wel een hoekje om te spelen. Nijha levert voor de kleinere oppervlaktes een mini voetbaldoel in vrolijke kleuren, waar de kleintjes hun traptechniek op kunnen oefenen.

Trainingsmateriaal voetbal

Nijha verkoopt ook trainingsmateriaal voor voetbal. Denk aan hesjesvoetballen en speedladders. Kijk voor alle voetbal trainingsmateriaal op deze pagina. 

Meer weten over de mogelijkheden?

Neem contact met ons op