Filters

Sportcontrainer

Met de SportContrainer bied je een sportoplossing voor Calisthenics, Survival en Obstacle. Het voordeel: je bent niet gebonden aan een locatie, vaste invulling of één doelgroep. Bekijk het assortiment.

0 resultaten gevonden

Sorteren

Flexibel sporttoestel

Eet jij het liefst elke dag hetzelfde en wil je elk jaar naar dezelfde camping? Niks mis mee! Maar anderen leven voor afwisseling. Zij willen niet week-in-week-uit met hetzelfde team, dezelfde sport doen. Zij komen pas in beweging als ze steeds iets nieuws kunnen uitproberen.

Zoek jij die afwisseling? Dan is de kans groot dat je blij wordt van Urban sports. Sporten als Calisthenics, Obstacle runs en Survival hebben geen vaste regels, je doet ze in je eigen tijd en ze zijn élke keer anders. En: je kunt al binnen één dag aan de slag met deze sporten.

SportContrainers

De Sportcontrainers van Nijha zijn het toppunt van flexibiliteit. Deze zeecontainers bevatten gevarieerd sportmateriaal, waarmee je duizend-en-één sporten kunt doen zoals bootcamp, crossfit, outdoor fitness, obstacle runs en survival. Al het materiaal is ontworpen met de vraag naar afwisseling in gedachten. En het mooiste: je hebt maar een paar vierkante meter nodig.

NIjha biedt de SportContrainer aan in drie verschillende varianten, namelijk: 

De Sportcontrainer staat letterlijk in één dag, zonder grote investeringen of lange procedures. Je kunt hem overal neerzetten waar je mensen tijdelijk óf langdurig aan het bewegen wilt krijgen. Bijvoorbeeld in een wijk met veel jongeren, of bij een middelbare school. Zet hem eens neer tijdens een lokaal evenement, of in de zomer bij het strand of in het park. Je bepaalt zelf of je de container 1 dag, 1 maand, of 1 jaar huurt: zo ontdek je snel of dit type sport aanslaat bij jouw inwoners, scholen, buurtsportcoaches en verenigingen. Inspiratie nodig? Op YouTube staan leuke oefeningen.

 

Meer weten?
Het Nijha team helpt graag verder!