Filters

Sportcourt

De Nijha sportcourts in wijken en bij scholen worden intensief gebruikt voor allerlei vormen van beweging. De courts zijn ontworpen voor plaatsing midden in de wijk en houden rekening met de wensen van zowel de gebruikers als omwonenden. 

0 resultaten gevonden

Sorteren

Veelgebruikte sportcourts in de wijk

Biedt kinderen en jongeren de voorzieningen om te gaan sporten en meer aanmoediging hebben ze niet nodig. Onze sportcourts in wijken en bij scholen worden intensief gebruikt voor allerlei vormen van beweging. De bekendste sportcourts zijn de Johan Cruijff courts en de Richard Krajicek Playgrounds. Daarnaast hebben we de multifunctionele Activity Square in het assortiment. Op al deze pleinen staat bewegen centraal en ze nodigen uit tot allerlei sporten, zoals basketbal, voetbal, hockey, tennis en nog veel meer. De courts zijn ontworpen voor plaatsing midden in de wijk en houden rekening met de wensen van zowel de gebruikers als omwonenden. Zo zorgen de kleurrijke hekken dat er niet voortdurend ballen de straat op vliegen en hebben we zelfs een geluiddempend hekwerk ontwikkeld, voor nog minder kans op overlast. Je kunt dus bij Nijha terecht voor een sportcourt dat bij uw situatie past en we kunnen maatwerk leveren op basis van uw wensen. Je kunt bijvoorbeeld kiezen uit verschillende hekhoogtes, kleuren, ondergronden en voor het inrichten een sportieve omgeving, ter aanvulling op de sportcourt. Denk aan een pannaveldje, een atletiekbaan of outdoor fitness toestellen. Met de combinatie van een sportcourt en dergelijke voorzieningen creëert u een allround locatie waar ook alle lessen lichamelijke opvoeding gegeven kunnen worden.

Bekijk onze sportcourts

Overweeg je een sportcourt voor in de wijk of bij de school? De mogelijkheden zijn divers; variërend van een multidoelwand tot de complete Activity Square met aanvullende opties. We zien in de praktijk dat de jeugd zich graag bij een sportcourt verzamelt en al gauw actief bezig gaat met een partijtje voetbal of basketbal. Zo bied je hen een eigen ‘hangplek’ met alle voorzieningen om actief bezig te gaan in de buitenlucht. Een gouden combinatie.

Meer weten over ons assortiment?

Wij helpen je graag verder!