Urban Sports_Layer

Urban Sports

 

40 jaar lid van een plaatselijke sportvereniging? Dat is bijna niemand meer. Veel sporters kiezen voor individueel sporten in de buitenlucht of periodiek trainen om deel te nemen aan uitdagende sportevenementen. Aan deze verandering dankt Urban Sports zijn populariteit. Urban Sporten is informeel, overal mogelijk en gaat verder dan de traditionele sport- en speellocaties in de wijk. 

 

Basketbal

3x3 basketbal

 

3x3 basketball is een aparte discipline binnen de basketballsport en wint ontzettend aan populariteit. Het is een populaire sport onder jongeren. Bekijk het assortiment

 

 

DSC09897kopie

Calisthenics

 

Met Kratos bouw je modulair een Calisthenics trainingslocatie of sportpark op basis van 'pillars', 'koppelstukken' en 'beweegmodules'. De kracht van Kratos is dat het in samenwerking met urban-sporters is ontwikkeld, waardoor het perfect aansluit bij hun sportwensen en behoeften.

 

freerunning

Freerunning

Tijdens Freerunning verplaats je je via obstakels van A naar B. Op basis van 'pillars', 'koppelstukken' en 'beweegmodules' kun je een modulair Freerun parkours realiseren. Eventueel gecombineerd met Calisthenics en Ninja Warrior obstakels. Bekijk hier het assortiment. 

 

DSC09849

Slackline

 

Slackline is een trendy sport waarbij de kunst is te balanceren op een gespannen band. Door te differentiëren in moeilijkheidsgraad en hoogte ontstaat er voor iedereen een uitdagende balanceersituatie. Bekijk het assortiment.

 

Meer weten over de mogelijkheden?