Filters

Kratos Calisthenics toestellen en calisthenics parken

Sporten in de openbare ruimte wordt steeds populairder. Nijha heeft een ruim assortiment aan calisthenics toestellen en calisthenics materiaal. Daarnaast bieden we verschillende opties voor een callisthenics park op maat. Bekijk hier het aanbod Calisthenics!

0 resultaten gevonden

Sorteren

Calisthenics: wat is het nou eigenlijk?

De basis van calisthenics zijn krachtoefeningen op basis van het eigen lichaamsgewicht. Maar ook lenigheid/flexibiliteit verbeteren is een doelstelling van calisthenics beoefenaars, een soort outdoor fitness dus. Er wordt gebruik gemaakt van (simpele) apparatuur om de training uit te voeren. Bekende oefeningen zijn push-ups, lunges en sit-ups. Maar wat te denken van de “Human Flag”? Misschien wel de ultieme oefening binnen de Calisthenics scene. Overigens hebben we het over individuele krachtoefeningen, maar de sociale component is heel belangrijk bij deze “upcoming” sport in de openbare ruimte. Er is in Nederland een heuse Calisthenics community ontstaan. Wil je Calisthenics naar de gymzaal halen? Dat kan met onze Ninja Gym elementen, gegarandeerd een succes! 

Calisthenics toestellen

Nijha heeft een ruim assortiment aan calisthenics toestellen. Hier een greep van de hardlopers: 

Calisthenics park

Met de calisthenics toestellen kun je zelf een calisthenics park op maat samenstellen. Daarnaast is het mogelijk om te kiezen uit de standaard calisthenics parken:

Calisthenics locatie op maat

Nijha houdt nauwlettend de behoeftes in de gaten van sportend Nederland. Vandaar dat de sport- en speelproducent met de opkomst van deze sport een eigen outdoor Calisthenics lijn heeft ontwikkeld, in nauwe samenwerking met een aantal fanatieke Calisthenics beoefenaars. Het resultaat is een uitgebalanceerde lijn, waarmee de Calisthenics scene alle oefeningen in de openbare ruimte kan uitvoeren. Uiteraard geheel uit eigen fabriek. De lijn bestaat uit 10 afwisselende toestellen, maar doordat je ze kan combineren, is geen opstelling hetzelfde.

Uiteraard voldoet deze nieuwe lijn aan de veiligheidseisen van sporttoestellen in de openbare ruimte. De Calisthenics lijn is ook uitstekend te combineren met bijvoorbeeld toestellen uit de outdoor fitness lijn.

Calisthenics kopen

Geïnteresseerd in het assortiment en wil je graag een expert op bezoek? Neem dan contact met ons op via de telefoon (0537) 28 85 55 of mail naar info@nijha.nl . Wij nemen dan zo snel mogelijk contact me je op om een afspraak in te plannen. Direct calisthenics kopen? Bestel de calisthenics toestellen dan gemakkelijk via de webshop. 

Meer weten?
Het Nijha team helpt graag verder!
_201909_Nijha-314