Speciale aanbiedingen

Je vindt hier een overzicht van onze actieproducten. De prijzen zijn exclusief btw. Voor het plaatsen van een bestelling kunt u contact opnemen met de verkoopmedewerkers van Nijha via info@nijha.nl of (0573) 28 85 55.

 

Glijbaan 1 meter

van € 2.646 voor € 1.499

Glijbaan 1 meter

 

Glijbaan geschikt voor kleine kinderen. De glijhoogte begint op 1 meter. De trap heeft brede treden. De roestvrijstalen glijgoot eindigt onder een hoek zodat ouders en begeleiders de kinderen makkelijk kunnen helpen op het laatste glijstuk.

Bekijk hier de productflyer Glijbaan 1 meter

biciloko
Van € 1.030 voor € 660
Biciloko

De Biciloko is een kleurrijk veerelement waarop jongeren kinderen zich prima kunnen uitleven. Dankzij de ergonomische vormgeving van de zitting en de veer kunnen kinderen veilig en bewegen. De vorm van dit speeltoestel maakt gebruik nog uitdagender. 

Bekijk de productflyer van de Biciloko 

chameleon
Van € 3.139 voor € 2.500
Chameleon

Dit speelhuisje past goed in de openbare ruimte. In het huisje zit een draaiplateau, waarmee kinderen DJ kunnen spelen, pizza's kunnen bakken. De fantasie van kinderen wordt volop aangesproken. 

Bekijk de productflyer van de Chameleon.

tucano
Van € 837 voor € 660
Tukano

De praktijk wijst uit dat onder kinderen deze Tukano nog steeds mateloos populair is. Niet alleen de veerbeweging spreekt tot de verbeelding. De kinderen worden ook aangetrokken door de mooie kleuren en vormgeving. 

Bekijk de productflyer van de Tukano.

draaischijf

Van € 1250 voor 750

Draaischijf

Heerlijk rond swingen is ook best spannend. Je kunt er op zitten of liggen en de omgeving vliegt aan je voorbij. 

Neem contact op voor meer informatie over de Draaischrijf.

Sla nu je slag! Op = op

_201909_Nijha-174