Speciale aanbiedingen

Je vindt hier een overzicht van onze actieproducten. De prijzen zijn exclusief btw. Voor het plaatsen van een bestelling kunt u contact opnemen met de verkoopmedewerkers van Nijha via info@nijha.nl of (0573) 28 85 55.

 

libera

Van €1.072 voor € 660

Libera

Dit lieveheersbeestje is een leuk speeltoestel voor de allerkleinsten. De stang zorgt voor een goede houvast en dankzij de ergonomische vormgeving van de veer en zitting hebben kinderen goede steun tijdens het bewegen. 

Bekijk de productflyer Libera

basketbalpaal kick

van € 2.195 voor € 1.495

Basketbalpaal Kick

 

Uit veldonderzoek blijkt dat kinderen de street baskets niet alleen gebruiken om te basketballen, maar het ook uitdagend vinden om er aan te gaan hangen. Vandaar dat wij deze paal hebben voorzien van een stalen net. Op deze manier stimuleer je kinderen creatief te zijn met de geboden sportoplossing en behoud je een lange levensduur.

Bekijk de productflyer Basketbalpaal Kick. 

biciloko

Van € 1.030 voor € 660

Biciloko

De Biciloko is een kleurrijk veerelement waarop jongeren kinderen zich prima kunnen uitleven. Dankzij de ergonomische vormgeving van de zitting en de veer kunnen kinderen veilig en bewegen. De vorm van dit speeltoestel maakt gebruik nog uitdagender. 

Bekijk de productflyer van de Biciloko 

chameleon

Van € 3.139 voor € 2.500

Chameleon

Dit speelhuisje past goed in de openbare ruimte. In het huisje zit een draaiplateau, waarmee kinderen DJ kunnen spelen, pizza's kunnen bakken. De fantasie van kinderen wordt volop aangesproken. 

Bekijk de productflyer van de Chameleon.

sidi

Van € 673 voor € 450

Sidi

Sidi is vaak het eerste speelattribut waar kinderen naar toe gaan. Kinderen raken er snel mee vertrouwd en kunnen ermee avonturieren op hun eigen niveau en op hun eigen tempo. 

Bekijk de productflyer van de Sidi. 

tucano

Van € 837 voor € 660

Tukano

De praktijk wijst uit dat onder kinderen deze Tukano nog steeds mateloos populair is. Niet alleen de veerbeweging spreekt tot de verbeelding. De kinderen worden ook aangetrokken door de mooie kleuren en vormgeving. 

Bekijk de productflyer van de Tukano.

draaischijf

Van €1250 voor € 750

Draaischijf

Heerlijk rond swingen is ook best spannend. Je kunt er op zitten of liggen en de omgeving vliegt aan je voorbij. 

 

 

Sla nu je slag! Op = op

_201909_Nijha-174