Merken_Layer

Merken

Producten in dezelfde stijl

Iedere productlijn staat symbool voor de specifieke eigenschappen. Kloek, bestaat uit houten toestellen en is de productlijn voor natuurlijk spelen. Met de toestellen van Click & Play laat je de de speel- of sportplek meegroeien met de behoeften uit de buurt. Kick for Kids doet een beroep op de creativiteit van kinderen. PlayCycle is de 100% circulaire lijn en de Dare-lijn is voor de echte waaghalsen. 

Natuurlijk spelen, met lef

Kloek

Kloek
Kloek

 

Kloek is de productlijn voor natuurlijk spelen van Nijha. Uitdagende speeltoestellen met veel speelwaarde. Vervaardigd uit hoogwaardige hardhout met een natuurlijke uitstraling.

 

 

Kloek

100% circulair

Playcycle: Essentia

klimmen
klimmen

 

Essentia is de 100% circulaire lijn waarbij duurzaamheid centraal staat. Deze lijn, met acht verschillende toestellen, kent een inruilgarantie.Bij de ontwikkeling van deze toestellen is naast speelwaarde gekozen voor materialen die optimaal te hergebruiken zijn.

 

Playcylce

Maak een sport- en speelplek die blijft aansluiten op de wensen van de buurt

Click & Play

Draaitoestel Click & Play Nijha
Draaitoestel Click & Play Nijha

 

Een flexibele, duurzame en kostenbesparende oplossing om een speel- of sportplek mee te laten groeien met de demografische ontwikkelingen van de buurt? En tegelijk meewerken aan een circulaire economie? Kies dan voor Click & Play! Met deze oplossing kunnen speelplekken voor zowel jongere als oudere kinderen worden aangepast.

 

 

Click & Play

Verborgen speelwaarde

Kick for Kids

Acroclimber Nijha
Acroclimber Nijha

 

De Kick for Kids lijn doet een beroep op de creativiteit van de kinderen. Het biedt verborgen speelwaarden, is niet symetrisch en gaat in tegen het natuurlijke gedrag. Speelplezier gegarandeerd!

 

 

Kick for Kids

Voor echte waaghalzen

Dare-lijn

Nijha Ryan
Nijha Ryan

Uitdagende speeltoestellen voor echte waaghalzen. Doen en durven is het motto! 

DARE-lijn