Filters

Buitensport

Wil je snel meer sportieve uitdaging bieden aan de jeugd in jouw gemeente: kies dan voor Nijha Buitensport. Met verschillende panna courts, activity squares, multidoelwanden en outdoor baketbal, volleybal en korfbal is de keuze in competitieve sporten enorm.

0 resultaten gevonden

Sorteren

Beweegcultuur van kinderen

De beweegcultuur van kinderen en jongeren is volop in beweging. Het klopt dat bewegen na school concurrentie heeft van gamen en social media. Maar tegelijk zijn urban sports zoals freerunning, straatvoetbal en straatbasketbal enorm in opkomst.
 

Niemand ziet jongeren graag de hele dag hangen: de ouders niet, de buurt niet en de gemeente niet. Maar hoe uitnodigend zijn jouw buurten en wijken om in beweging te komen? Zijn pleinen een betonnen vlakte, en hebben veldjes een halve doelpaal en een wipkip? Of bieden jullie de jeugd gevarieerde plekken met uitdagende beweegaanleidingen?
 

Kwaliteit Nijha Buitensport

De kwaliteit van Nijha Buitsport is oerdegelijk. De toestellen bewijzen zich al jarenlang in vele gemeenten in ons land. De producten hebben een vintage vibe en je kunt ze in alle kleuren laten spuiten. Leuk om samen met jongeren in de wijk uit te kiezen! In no time is het gehang voorbij en krijg je ‘sportieve samenscholing’ in jouw gemeente.

Meer weten?
Nijha helpt graag verder!
_201909_Nijha-277