Filters

Human Powered

De Human Powered lijn bestaat uit innovatieve speeltoestellen, waarbij de kinderen die erop spelen met hun bewegingen ‘special effects’ in gang zetten. Denk aan een schommel en een wip waar je door bewegen muziek én een lichtshow opwekt! 

0 resultaten gevonden

Sorteren

Interactieve speeltoestellen

Zodra kinderen kunnen kruipen of lopen worden ze als een magneet aangetrokken tot alles dat knopjes heeft. Lekker overal op duwen en kijken wat er gebeurt. Als apparaten dan vervolgens muziek of lichtjes laten horen en zien, is het nóg spannender! Het ontdekken van actie en reactie is superbelangrijk voor de ontwikkeling van kinderen. Van het op de grond laten kletteren van hun bestek, tot het aan en uit doen van het lichtknopje: ze kunnen zich uren vermaken met herhalen en bewonderen van iets dat ze zélf in gang zetten.

Human Powered 

Deze visie op de ontwikkeling van kinderen staat centraal bij de Human Powered lijn van Nijha. Het bestaat uit innovatieve speeltoestellen, waarbij de kinderen die erop spelen met hun bewegingen ‘special effects’ in gang zetten. Denk aan een schommel en een wip waar je door bewegen muziek én een lichtshow opwekt! Maar ook een waterkanon dat gaat spuiten doorbeweging en een klimrek waar allerlei licht- en geluidseffecten in verborgen zitten.

Human Powered is de nieuwe manier van bewegen, met nu al meer dan 15 duurzame toestellen en nog volop aan het innoveren. Het voegt extra beleving toe aan spelen en bewegen en is daarmee óók bijzonder geschikt voor kinderen met een beperking, of voor bewegend leren. Je hebt geen stekkers nodig, maar werkt met je eigen energie. Zo zet Human Powered nóg meer kinderen in beweging.

Meer weten?
Het Nijha team helpt graag verder!