Filters

Jak and Oil

Hoe mooi zou het zijn om een ​​plek te creëren waar mensen samen kunnen komen en kinderen kunnen spelen? Een plek waar je kan ‘chillen’ maar ook de grootste avonturen kan beleven. Met de toestellen van Jak and Oil is dat een fluitje van een cent. 

0 resultaten gevonden

Sorteren

Wees de maker van speelavonturen

'Is het een dier? Een kunstwerk? Nee, het is een...'. Hoe de toestellen van Jak and Oil gebruikt gaan worden, is afhankelijk van de creativiteit van volwassenen én kinderen. De JAK001 en de JAK002 geef je ieder plein een luxe uitstraling.

Voordelen van JAK and Oil

  • De toestellen zijn artistiek. Het ontwerp is gemaakt in samenwerking met een beroemde architect. 
  • Gegarandeerd speelplezier! Door gebruik te maken van duurzaam staal dat niet breekt, gaan de toestellen jarenlang meer. 
  • Doordat de speelpanelen eenvoudig te installeren zijn, kun je in een mum van tijd spelen! 

De Jak and Oil speeltoestellen

  • JAK001 - Een toestel waarbij je kinderen uitdaagt hun eigen speelavontuur vorm te geven. Volwassenen zien er een kunst- of zitobject in. 
  • JAK002 - De JAK002 heeft een extra speelfunctie. Hier is namelijk een klimwand aan toegevoegd. Klim jij tot het hoogste punt van het toestel?

De makers van speelavonturen

Willen we het kind juist zelf laten ontdekken of moeten we alles voorkauwen? Met die vraag en gedachte zijn Wilfred en Vera begonnen met het ontwikkelen van de toestellen, terug naar de basis. Als we een glijbaan zien, dan is dat bedoeld om te glijden. Zien we een schommel, dan willen we daarop schommelen, maar wat als het niet helemaal duidelijk is wat nou de bedoeling is? 

Uitdagend, uniek, koppelbaar, stoer, leerzaam, robuust, ontdekken, avontuurlijk, klimmen, klauteren, zomaar een greep woorden die als eerste op papier stonden.

Door te spreken met buurtsportcoaches, bewegingsonderwijzers en met eigen ervaring als LO-docent kwam de familie erachter dat een kind het snelst leert door zelf te ontdekken.

Adviesgesprek

Meer tips nodig over een inclusieve speeltuin of schoolplein? Of wil je graag deskundig advies? Vraag vrijblijvend een adviesgesprek aan met één van onze collega's. Zij komen graag een keer langs om de mogelijkheden te bespreken. Uiteraard kan een online afspraak ook.