Filters

Kloek

Kloek is de productlijn voor natuurlijk spelen van Nijha. Uitdagende speeltoestellen met veel speelwaarde. Vervaardigd uit hoogwaardige hardhout met een natuurlijke uitstraling.

0 resultaten gevonden

Sorteren

Natuurlijk spelen met lef!

Lef om te ontdekken, om de grenzen op te zoeken. Lef om een keer te vallen en met vieze kleren thuis te komen. Lef om te klimmen en klauteren of te balanceren op een dunne kabel. Met Kloek worden kinderen uitgedaagd om te spelen. En ook natuurlijk: voorzien van FSC® keurmerk.

De Kloek speeltoestellen

De natuurlijk hardhouten speeltoestellenlijn Kloek bestaat uit diverse soort toestellen. Hieronder vind je een overzicht van de toestellen.

 • Kleuterschommel Roodborstje: Robuuste schommel biedt veel speelplezier voor de jongste kinderen. Door slim ontwerp maar weinig ruimte nodig.
 • Schommel Valk: Vliegen als een echte valk, maar ook lekker rustig heen en weer wiegen in de nestschommel.
 • Speelhuisje Eend: Knus speelhuis voorzien van zandemmer. Takelen als een echte goudzoeker en op het platform kunnen meerdere kinderen heerlijk zitten en spelen.
 • Zandspeelstructuur Mol: Kinderen zitten op het lage platform en spelen bij het tafeltje. Het platform is een uitnodigend uitkijkpunt. De lage trap is voor jongere kinderen goed uitdagend.
 • Waterspeelplaats Kikker: Spelen met water verveelt nooit! De elementen kunnen naar eigen wens worden samengesteld met watergoten, pompplatform, waterpomp en kliedertafels. De waterspeelplaats komt het beste tot zijn recht met glooiing in landschap.
 • Klimtoestel Specht: Speeltoestel voor de klimmers en springers met fraai uitkijkplateau met nylon touw met staalkern om balans te houden.
 • Klimtoestel Eekhoorn: Een toestel voor de echte durfal. Met uitdagende traptreden naar plateau.
 • Glijbaan Haas: Deze glijbaan biedt eindeloos veel speelplezier voor de jongere kinderen. Het omhoog klauteren is een uitdaging voor de kinderen.
 • Speelstructuur Vos: Een uitdagend speeltoestel voor alle leeftijden. Met diverse klim en glijmogelijkheden. Het hoge plateau geeft boomhut of houtdorp gevoel.
 • Speelstructuur Otter: De uiteenlopende klimmogelijkheden bieden veel uitdaging en speelwaarde. De glijbaan heeft een hoogte van maar liefst 2 meter. Het touw maakt de oversteek naar de glijbaan extra moeilijk. Spelen met lef!
 • Speelstructuur Hert: Uitdagend speeltoestel met schuinoplopend platform, glijstangen, duikelrekken en looptouwen. Veel uitdaging en speelwaarde door de diverse klim, balanceer en duikel mogelijkheden bieden veel uitdaging en speelwaarde.

Natuurlijk speeltoestellen

Spelen in de natuur heeft een positieve invloed op de sociale, motorische en cognitieve vaardigheden van een kind. Hoe natuurlijker de omgeving, hoe langer kinderen er blijven spelen. Het spel is gevarieerder en er valt meer te ontdekken. Bij het ontwerpen van een speelplek is het belangrijk hiermee rekening te houden. Nijha kan je hierbij ondersteunen. Met de Kloek speeltoestellen met natuurlijke uitstraling én het juiste ontwerp ontstaat een speelplek die naadloos aansluit bij het landschap. Een speellandschap waar kinderen uitgedaagd worden en waar meer te ontdekken valt. Op een heel natuurlijke wijze. 

Meer weten?
Het Nijha team helpt graag verder!
_201909_Nijha-210