Filters

Playcycle

Essentia is de 100% circulaire lijn waarbij duurzaamheid centraal staat. Deze lijn, met acht verschillende toestellen, kent een inruilgarantie. Bij de ontwikkeling van deze toestellen is naast speelwaarde gekozen voor materialen die optimaal te hergebruiken zijn.

0 resultaten gevonden

Sorteren

Duurzame speeltoestellen

De kinderen van nu staan op de barricades voor een gezond klimaat en een duurzame wereld. Zij strijden voor een wereld waarin ook in 2030 de natuur nog groen genoeg - en de lucht nog schoon genoeg - is, om naar hartenlust in te spelen! Voor gemeenten ligt hier een prachtige kans om te laten zien uit welk hout je gesneden bent. Geef een gezonde toekomst voor jouw jongste inwoners prioriteit en kies voor duurzaam.

Playcycle 100% circulaire speeltoestellen

Als je op het punt staat een speelplek te vernieuwen, heb je nú de kans om je te profileren als klimaatvriendelijke gemeente. De ESSENTIA lijn van Nijha is een 100% circulaire lijn waarbij duurzaamheid centraal staat. Het bestaat uit acht verschillende toestellen gemaakt van staal, dat volledig herbruikbaar is.

De toestellen van ESSENTIA hebben een duurzaamheidspaspoort én een inruilgarantie. Dat werkt zo: bij aankoop ontvang je een PlayCycle certificaat, waarmee Nijha garandeert dat het toestel ook na 5 of 10 jaar nog geld waard is. Als je het toestel inlevert, ontvang dan ook respectievelijk 30% of 10% van de aanschafwaarde retour. Mét de garantie dat alle materialen op de juiste wijze worden hergebruikt. Ideaal op het moment dat de speelwensen in een wijk veranderen en je een aantal toestellen wilt wisselen.

Meer weten?
Het Nijha team helpt graag verder!