Filters

Rampline

Hoe kun je mensen van alle leeftijden prikkelen om regelmatig te balanceren? Dat is een vraag waar veel organisaties en gemeentes tegenaan lopen. Het helpt door laagdrempelige balanceermogelijkheden aan te bieden in de directe leefomgeving van bewoners. Uit deze filosofie is Rampline geboren. Laagdrempelig, uitdagend, geschikt voor alle leeftijden maar bovenal heel erg leuk!
 

0 resultaten gevonden

Sorteren

Rampline - Balanstoestellen 

Jezelf uitdagen om in balans te blijven is een uitstekende oefening voor je hersenen. Tijdens het balanceren moeten je hersenen en je lichaam voortdurend samenwerken waarbij onze neurologische netwerken worden gebruikt. Dit zorgt er niet alleen voor dat je in balans blijft maar stimuleert ook het vermogen om te onthouden, te denken en te concentreren. Balans kun je oneindig blijven trainen. Thuis, op je werk, binnen .. of buiten met de toestellen van Rampline. 

De toestellen van Rampline

De speellijn Rampline bestaat uit verschillende toestellen om jong en oud te laten balanceren. 

  • ...
  • ...
  • ...

Adviesgesprek

Meer tips nodig over de toestellen van Rampline? Of over een ontwerp van een speellocatie of schoolplein? Vraag vrijblijvend een adviesgesprek aan met één van onze collega's. Zij komen graag een keer langs om de mogelijkheden te bespreken. Uiteraard kan een online afspraak ook.