Filters

Struinen & Spelen

Kinderen zien details waar volwassenen helemaal niet meer op letten! Deze productlijn van Nijha staat in het teken van ontdekken en spelen in een natuurlijke omgeving. Met deze toestellen creeren we een omgeving waar ieder kind zich thuis voelt. Water, zand, groente, kruiden, insecten en bijen. Dat zijn de unieke elementen uit deze lijn. 

0 resultaten gevonden

Sorteren

Struinen & Spelen door de natuur met deze hardhouten speeltoestellenlijn 

Met de productlijn Struinen & Spelen van Nijha creëer je een natuurlijke speelomgeving waar kinderen kunnen ontdekken, leren, voelen en ervaren. De lijn bestaat uit water- en zandtoestellen als de modderkeuken, kliedertafel, het wasbord en watergoten. Ook is er aandacht voor biodiversiteit. Een leuke en leerzame aanvulling voor de natuurlijke speelplek zijn het insectenhotel, insectenhuis, de ontdek kastjes en de bijenpaal. Stimuleer kinderen het beste uit zichzelf te halen, de competitie op te zoeken en elke keer net ietsjes beter te worden door een start & finish paal te plaatsen, de meetlat of verspringlat.  

Effecten natuurlijk spelen

Uit onderzoek van Alterra blijkt dat kinderen een gevarieerder speelgedrag vertonen in natuurlijke en avontuurlijke speelterreinen. In een natuurspeeltuin worden kinderen meer uitgedaagd tot creatief en onderzoekend speelgedrag. Spelen in het groen leid tot een grotere verbetering van de concentratie en bij meisjes heeft spelen in het groen ook een positief effect op de lichamelijke activiteit.

Waarom zou je nog twijfelen?