Filters

Vlieg eropuit

Bij de productlijn Vlieg eropuit is in het ontwerp rekening gehouden met de vormen van slakken & vlinders. De ronde vormen en felle kleuren spreken de kinderen erg aan en spreken tot de verbeelding van insecten. Alle toestellen zijn gemaakt van RVS en daardoor bestand tegen alle weersomstandigheden en intensief gebruik.

0 resultaten gevonden

Sorteren

Kinderen vliegen eropuit

Kleine kinderen worden groot, en dat is maar goed ook! Binnen de Vlieg eropuit lijn is rekening gehouden met zowel jonge als oude kinderen. Zo zijn er toestellen ontwikkeld voor de allerkleinsten waarbij fantasie en ontdekken centraal staat. Daarnaast zijn er ook toestellen voor de jonge tieners waarbij ze uitgedaagd worden om op een zo creatief mogelijke manier door het toestel te klimmen. De op- en afgangen zijn zo gemaakt dat er geen vaste klimroute te ontdekken is, zodat het toestel een lange tijd interessant blijft.

De vlieg eropuit speeltoestellen 

De Vlieg eropuit speeltoestellen lijn bestaat uit vele verschillende soorten toestellen. Hieronder enkele speeltoestellen toegelicht: 

  • Atalanta - Een uitdagende glijbaan met verschillende uitdagende opgangen; 
  • Sneeuwvlekje - Een speelstructuur met twee kijkvensters om spelen nog leuker te maken;
  • Moerasduivel - Een speelstructuur voor eindeloos speelplezier door de verschillende opgangen, de wiebelbrug, stappalen en boulderwand; 
  • Hagedoornvlinder - Een speelstructuur inclusief grote schotels en stapcirkels zodat klimmen nóg dynamischer wordt; 
  • Prachtmot - Een speelstructuur die ontworpen is als fitnessapparaat om jonge kinderen actief en gezond te houden; 
  • Koniginnenpage - Dé koningin onder de speelstructuur die kinderen blijft uitdagen! 

RVS speeltoestellen 

Op zoek naar RVS speeltoestellen? Alle speeltoestellen binnen de lijn Vlieg eropuit zijn gemaakt van RVS. De speeltoestellen raken niet beschadigd door verschillende weersomstandigheden en intensief gebruik.