Filters

Zandtoestellen

Kinderen zijn dol op buiten spelen en als ze er vies bij mogen worden is het helemaal feest. Dat maakt de zandtafel en zandbak enorm populair. Bovendien is er niet meer voor nodig dan een emmer-en-schep-set om uren speelplezier te garanderen. Bekijk het assortiment. 

0 resultaten gevonden

Sorteren

Zandtafel of zandbak-weer

De zandtafel is een typisch speeltoestel dat de start van een warme lente en zomer inluidt. Kinderen zijn natuurlijk dol op buiten spelen en als ze er vies bij mogen worden is het helemaal feest. Dat maakt de zandtafel en zandbak enorm populair. Bovendien is er niet meer voor nodig dan een emmer-en-schep-set om uren speelplezier te garanderen. De zandtafel geeft de creativiteit van kinderen vleugels en ze gaan noest aan de slag met aanharken, putten graven, zandtaartjes bakken en ga zo maar door. Doordat onze zandtafels en zandbakken geschikt zijn voor meerdere kinderen tegelijk, is het ook een sociaal speeltoestel.

Zandtafel voor op de tegels

Nijha heeft niet alleen de traditionele zandtafel in het assortiment, maar ook handige alternatieven. Zoals de 12-delige zandbakrand, waarmee je een rechthoek, vierkant, zeshoek of twaalfhoek kunt creëren. De rubberen rand is aangenaam zacht en heeft structuur voor extra grip als kinderen erop lopen. De rand heeft een hoogte van dertig centimeter, zodat kinderen er fijn op kunnen zitten tijdens het spelen. Je kunt er apart een net bij bestellen om het zand te beschermen tegen katten of bladeren.

Veelzijdige zandtafel met speelse elementen

In een zandbak is er vaak een groepje kinderen dat het liefst complete kastelen bouwt en een groepje dat graag met een fantasiewereld aan de slag gaat. Bij deze zandtafel botsen die werelden niet, doordat er ruimte genoeg is voor iedereen. De bak heeft een L-vorm, waardoor er al een natuurlijke scheiding ontstaat, en is voorzien van mooie details om het spelen extra veelzijdig te maken. Zoals de zitbankjes in de hoek boven het zand en in de hoek van de L. Hier kunnen kinderen toekijken of even uitrusten van andere inspanningen, zoals voetbal, touwtje springen of tikkertje op het plein. Deze zandtafel heeft bovendien een verhoogd zijschot, dat op allerlei manieren gebruikt kan worden: als mikdoel, poppenkast, winkelbalie of bergrichel. Zo speelt het ontwerp van de zandbak in op het verbeeldingsvermogen van kinderen.

Meer weten over de mogelijkheden?

Neem contact met ons op