Grote ballen

Nijha heeft een breed assortiment aan ballen, waaronder ook veel grote ballen. Bijna alle ballen zijn beschikbaar in verschillende maten. Ben je op zoek naar een grote bal om mee te spelen of mee in beweging te komen? Bekijk dan hier ons assortiment!

Verschillende soorten grote ballen

Opzoek naar een bal om oefeningen mee te doen? De fysiobal is geschikt voor diverse spelvormen, actieve balansoefeningen en therapie. Deze bal reageert directer dan een bodybal, is oppompbaar en belastbaar tot 300 kg! Daarnaast presenteert Nijha de Crossfit Slingerbal, beschikbaar in verschillende gewichtsklasse. Ook deze bal is geschikt voor trainingen voor zowel binnen sport, als voor in therapie en fitness. 

Ben je meer opzoek naar een grote bal voor recreatie spellen? Bekijk dan de XXXL ballonbal; een bal om overheen te rollen, op te balanceren of om mee over te gooien. De bal is sterk, zacht en goed vast te pakken. Ook is de grote bal oppompbaar en voorzien van een extra stop. Ook voor grote ballen als skippyballen ben je bij Nijha aan het juiste adres. De skippybal Diam is beschikbaar in verschillende maten en kleuren, is gemaakt van zeer sterk kunststof en is voorzien van een versterkt handvat. De Soft punch- en zitbal stimuleert de coördinatie en reactiesnelheid. De bal is geschikt voor trap- en stootoefeningen, maar ook als uitdagende schommel aan een boomtak of schommelligger. De hoogte van de Soft punch- en zitbal is eenvoudig verstelbaar. 

Spelsituaties 

Met grote ballen kunnen verschillende vette spelsituaties gerealiseerd worden. Denk aan een volleybalspel waarbij de Omnikin bal constant hoog gehouden moet worden. Lukt dit niet in je eentje? Vraag hulp van een teamgenoot en werk samen. Ook kan er een andere demensie worden gegeven aan sporten als voetbal en trefbal door te spelen met een grote bal dan normaal. 

Advies op maat bij het aanschaffen van ballen 

Heb je nog vragen over het kopen van bepaalde ballen? Logisch! Nijha heeft een ontzettend ruim assortiment waardoor er voor ieder wat wils tussen zit, maar de juiste bal kiezen moeilijker maakt. Door onze jarenlange ervaring kunnen wij je deskundig advies geven! Neem hieronder contact met ons op, we staan je graag te woord!

Meer informatie over grote ballen?