Filters

Fietsen en steppen

Fietsen en steppen is laagdrempelig en gezond! Driewielers, Romeinse wagen, loopfietsen, steppen: Nijha heeft voor ieder wat wils in het assortiment!

0 resultaten gevonden

Sorteren

Steppen

Steppen is een laagdrempelige sport voor jong en oud, die je zo ontspannend of intensief kunt maken als je wilt. Ook een (half) uurtje rustig steppen is heel gezond, verbetert de conditie, verbrandt de nodige calorieën en traint de belangrijkste spiergroepen van de benen, billen en buik. Een complete workout in de buitenlucht! Nijha verzorgt clinics rondom steppen voor het onderwijs. Tijdens een les van circa 1,5 uur maken leerlingen kennis met de mogelijkheden en technieken van steppen, zoals remmen, wisselen, slalommen of up- en downhill steppen. Ook de verkeersregels komen aan bod, om veilig de weg op te kunnen. 

Fietsen en steppen voor de kleinsten

Nijha levert verschillende fietsjes en steps voor kinderen in de leeftijd van circa twee tot zeven jaar. Al deze materialen zijn van het gerenommeerde merk Unicorn, dat bekend staat om de kwaliteit en duurzaamheid van de producten. Unicorn heeft niet alleen fietsjes en steps voor individuele gebruikers, maar ook voor tweetallen, wat het plezier natuurlijk alleen maar groter maakt. Vanzelfsprekend zijn al deze fietsjes en steps veilig in gebruik en voorzien van massief rubberen banden, die niet lek kunnen gaan.

Meer weten over de mogelijkheden?

Neem contact met ons op