Filters

Hoepels

Hoepels zijn er in alle soorten en maten; Nijha geeft hieronder een assortiment aan hoepels waar gedacht is aan verschillende groottes en materialen waar kwaliteit op één staat.

0 resultaten gevonden

Sorteren

Houten hoepels, sport hoepels en hoepels voor kinderen

Klassieke spelen raken nooit uit de tijd. Stelten lopen, jongleren en hoepelen stammen allemaal uit de oudheid en blijven onverminderd populair. Kinderen gebruiken hoepels om rond hun middel te draaien en wie er handig in is kan zelfs meerdere hoepels tegelijk in de lucht houden. Ook (over)gooien met hoepels - die prachtig rond kunnen draaien tijdens de vlucht - is een leuke vorm van recreatie. Daarnaast worden hoepels gebruikt in het onderwijs, bijvoorbeeld om een parcours uit te leggen dat kinderen met hink-stap-sprong moeten overbruggen. Er zijn tal van spelletjes met hoepels te bedenken. Gebruik de hoepel eens als een stuur en doe alsof de kinderen in een auto zitten, laat kinderen hoepels om elkaar heen leggen zonder het kind in de hoepel te raken (maak het nog wat lastiger en laat het kind in het midden de ogen dicht houden en raden hoeveel hoepels er om hem of haar heen liggen) of speel tikkertje met hoepels. 

Maar ook als sport worden hoepels steeds meer gebruikt. Hoepelen als workout wordt steeds populairder, met name onder dames. Maar ook oudere kinderen kunnen op deze manier nog steeds intensief met hoepels bezig zijn. 

Hoepels zijn, kortom, veelzijdige sport- en spelmaterialen. De hoepels in ons assortiment zijn zeer breukbestendig, mede doordat er geen lasnaad is (dat is vaak een zwakke plek). Ook na extreme buiging springt de hoepel weer terug in de originele ronde vorm. De randen van de hoepels zijn ook glad afgerond, zodat het niet vervelend aanvoelt om erop te gaan staan. Spellen met hoepels zijn ook ideaal te combineren met ballen.

Opruimrek

Waar laat je al die hoepels? Na het gebruik kun je een grote hoeveelheid hoepels snel opruimen op ons ruimtebesparende bergingsrek voor aan de wand. Het rek heeft ruimte voor 25 hoepels. De armen waar je de hoepels aan hangt lopen aan het uiteinde iets omhoog, zodat de hoepels niet van het rek af kunnen glijden. Ideaal dus om na je sport- of spel ook snel de ruimte weer aan kant te hebben. 

Meer weten over de mogelijkheden?

Neem contact met ons op

_201909_Nijha-291