Hoepels

Hoepels zijn er in alle soorten en maten; Nijha geeft hieronder een assortiment aan hoepels waar gedacht is aan verschillende groottes en materialen waar kwaliteit op één staat.

Hoepels

Klassieke spelen raken nooit uit de tijd. Stelten lopen, jongleren en hoepelen stammen allemaal uit de oudheid en blijven onverminderd populair. Kinderen gebruiken hoepels om rond hun middel te draaien en wie er handig in is kan zelfs meerdere hoepels tegelijk in de lucht houden. Ook (over)gooien met hoepels - die prachtig rond kunnen draaien tijdens de vlucht - is een leuke vorm van recreatie. Daarnaast worden hoepels gebruikt in het onderwijs, bijvoorbeeld om een parcours uit te leggen dat kinderen met hink-stap-sprong moeten overbruggen. Hoepels zijn, kortom, veelzijdige sport- en spelmaterialen. De hoepels in ons assortiment zijn zeer breukbestendig, mede doordat er geen lasnaad is (dat is vaak een zwakke plek). Ook na extreme buiging springt de hoepel weer terug in de originele ronde vorm. De randen van de hoepels zijn ook glad afgerond, zodat het niet vervelend aanvoelt om erop te gaan staan.

Opruimrek

Na gebruik kun je een grote hoeveelheid hoepels snel opruimen op ons ruimtebesparende bergingsrek voor aan de wand. Het rek heeft ruimte voor 25 hoepels. De armen waar je de hoepels aan hangt lopen aan het uiteinde iets omhoog, zodat de hoepels niet van het rek af kunnen glijden.

Meer weten over de mogelijkheden?