Filters

Interactief materiaal

Technologie is ook binnen sport en bewegen niet meer weg te denken, Nijha heeft diverse interactieve systemen die direct bij een beweegactiviteit ingezet kunnen worden. 

0 resultaten gevonden

Sorteren

Interactief materiaal

Binnen het bewegingsonderwijs en de sport wordt steeds meer gebruikgemaakt van technologie. Naast de inzet van de tablet om groepen zelfstandig te laten werken of videofeedback voor reflectie op eigen handelen zijn er diverse interactieve systemen die direct bij beweegactiviteiten ingezet kunnen worden. Bijvoorbeeld Smart Discs, een uitdagend systeem met voorgeprogrammeerde activiteiten. Snel inzetbaar binnen onderwijs, therapie en sport.

De Smart Disc

De Smart Disc-set bestaat uit tien interactieve discs. Deze worden geactiveerd via de (draadloze) bediening in de opbergkoffer. Er zijn meerdere activiteiten voorgeprogrammeerd zodat een activiteit snel opgestart kan worden. Het is een kwestie van aanzetten, activiteit selecteren en het spel kan gespeeld worden. Geen wachttijden of moeilijke uitleg.

Fitlight

Deze ronde lights zijn bovenop voorzien van leds en worden geprogrammeerd via de meegeleverde tablet. Elke light kan apart ingesteld worden op o.a. kleur, duur en wijze van oplichten en geluid. Ideaal voor bijvoorbeeld mik- en tikvormen in het onderwijs of intervaltrainingen.

Meer weten over de mogelijkheden?

Wij helpen je graag verder!

Victor Pawlot 1