Filters

Linten en hesjes

Een competitieve les of training neerzetten? Individueel of in teamverband? Linten en hesjes kunnen hier niet bij ontbreken. Nijha heeft een breed assortiment aan linten en hesjes die bestendig zijn tegen wat competitie!

0 resultaten gevonden

Sorteren

Hesjes voor tikspelletjes of met eigen opdruk

Een simpel hesje kan zorgen voor heel veel speelplezier. Zoals onze tikhesjes, die een groot vlak van klittenband hebben op de voor- en achterkant. Bij de hesjes kun je tikschijven bestellen, die aan het klittenband plakken. De spelers proberen elkaar met een schijf te raken door op het klittenband te mikken. Een superleuk spel, dat ook geschikt is voor kinderen in een rolstoel.

Wil je een gepersonaliseerd hesje met de naam van jouw school, het logo van jouw bedrijf of een andere opdruk? Ook dat kan bij Nijha. Je kunt kiezen uit diverse soorten en maten hesjes, en de opdruk naar eigen inzicht bepalen. Al vanaf 50 stuks!

Kwaliteit

De linten die Nijha aanbiedt zijn gemaakt van sterk, niet snijdend katoen/polyester, dus prettig draagbaar. Je kunt de linten bestellen in vier kleuren om zo verschillende teams samen te stellen. Naast het gewone partijlint hebben we ook een variant met klittenband, die spelers om hun bovenarm kunnen dragen.

De scrimmie is een hesje gemaakt van nylon. De hesjes hebben een open ‘mesh’ structuur, waardoor ze comfortabel draagbaar zijn, maximaal ventileren en licht van gewicht zijn. Nylon mesh heeft bovendien de uitstekende kwaliteit dat het niet schimmelt, dus de hesjes blijven fris en draagbaar. De stof is rekbaar en scheurbestendig, zodat je ze vol vertrouwen aan fanatieke sporters kunt toevertrouwen. Ook als een speler een ander bij het huisje pakt om hem of haar tegen te houden, blijft het hesje intact. En de rekbaarheid zorgt ervoor dat de scrimmie altijd past.

Sportlintjes

De sportlintjes zijn te gebruiken bij diverse spelactiviteiten tijdens de gymles. Denk aan linten trekken of het kat en muis spel. We hebben lintjes in alle kleuren: 

Meer weten over de mogelijkheden?

Wij helpen je graag verder!

Henk van de Steeg 1