Filters

mikspelen

Mikspelen zijn leuk, leerzaam en kinderen ontwikkelen er allerlei vaardigheden mee. Hier vind je een ruim aanbod aan mikspelen. 

0 resultaten gevonden

Sorteren

Mikspelen voor op het plein en in de zaal

Mikspelen zijn even leuk als leerzaam. Kinderen ontwikkelen er allerlei vaardigheden mee zoals het coördinatievermogen, tactisch inzicht en de werpkwaliteiten. Bovendien is elk mikspel een sociaal tijdverdrijf dat met groepen van allerlei groottes gespeeld kan worden. Sommige mikspelen uit ons assortiment zijn ideaal voor op het plein, sommige voor in een gym- of speelzaal en sommige kunnen zowel binnen als buiten gedaan worden. Zoals het verslavende spel Kubb, waarbij de spelers houten blokken omver moeten gooien met een houten stok. Bij Kubb zijn er twee teams en elk team wil als eerste de koning omver werpen. Dat kan binnen een halve minuut gebeurd zijn, maar het spel kan ook uren duren. Vanwege de grote mate van tactische mogelijkheden heeft het de bijnaam ‘Viking schaken’. Nijha heeft diverse Kubb varianten beschikbaar waaronder het Kubb spel original is gemaakt van berkenhout. Er is ook nog een nummervariant van het spel, dat lijkt op kegelen, maar dan met een werpstok.

Slingerbal voor kinderen met en zonder beperking

Slingerbal is een spannend tikspel waarbij kinderen gooien met een bal aan een lijn en zo een ander proberen ‘omver te kegelen’. Een ideaal spel voor kinderen met en zonder beperking, want ook rolstoelers kunnen hier actief aan deelnemen. 

Van bowlen tot jeu-de-boules

Nijha heeft allerlei bekende en nieuwe mikspelen in het assortiment. Zoals een bowlingset met een lichtgewicht bal die heel geschikt is voor kinderen, een indoor en een outdoor jeu-de-boules set en een mikdoel. Het mikdoel bestaat uit een schuin doel met vier vakken, waar kinderen (vanaf twee jaar) een zachte bal in proberen te gooien. Met groot plezier bij elke bal die in een vak terecht komt.

Meer weten over de mogelijkheden?

Wij helpen je graag verder!
_201909_Nijha-291