Filters

Samenwerking

Kinderen leren samenwerken door middel van spel materiaal. Hieronder vind je artikelen die hierbij kunnen helpen. 

0 resultaten gevonden

Sorteren

Samen met de Co-oper band

De co-oper band is speciaal ontwikkeld voor groepsactiviteiten. Door haar elastische kern zijn diverse samenwerkingsoefeningen mogelijk. De oefeningen kunnen zowel staand, zittend als liggend worden uitgevoerd en is hierdoor te gebruiken door zowel ouderen als kinderen en alles daar tussen. Hoe groter de spanning op de band, hoe meer de oefening een ' fitness' karakter krijgt. Daarbij speelt vertrouwen in elkaar en oog hebben voor de ander een steeds belangrijke krol. 

Parachute/dansdoek

Een prachtige, veelkleurige doek om samen mee te spelen. Bijvoorbeeld door een dans in te studeren waarbij iedereen het doek vasthoudt en soms de lucht in gooit om er snel onderdoor te rennen, alvorens de ‘parachute’ weer samen op te vangen. Het doek kan ook als vangnet gebruikt worden om een bal te vangen. Daarnaast is de parachute ideaal om een tent of iglo mee te creëren, waar kinderen urenlang in en omheen kunnen spelen. Het doek is te gebruiken door groepen van 5 tot 25 mensen.

Vangnet Fling-it

De Fling-it is in feite een verplaatsbaar doel. Het net heeft een afmeting van 122 x 122 centimeter en kan door twee tot zes personen vastgehouden worden. Door het net ineens strak te trekken vliegt de bal weg en door samen te werken kan de groep een bal die wordt aangegooid opvangen.

Meer weten over de mogelijkheden?

Neem contact met ons op

_201909_Nijha-216