Filters

Spelaccessoires

Met de onderstaande artikelen kun je een sport of spel zo eenvoudig en uitgebreid maken als je wilt voor elke gelegenheid.

0 resultaten gevonden

Sorteren

Spel accessoires dragen bij aan het speelplezier

Je kunt een sport of spel zo eenvoudig en uitgebreid maken als je wilt. Voetbal is met een versleten bal scoren in een doel dat bestaat uit jassen op de grond. Maar het is ook het extreem professionele voetbalveld van de Premier league, dat aan een hele lijst van regels en voorschriften moet voldoen. Al deze spel accessoires, zoals ballenpompen en scoreboards hebben een duidelijke functie op het veld en zijn in veel situaties niet weg te denken. Deze categorie spel accessoires bied je een overzicht van alle materialen die sporters en spelers kunnen gebruiken om hun activiteit nog veiliger, spannender of competitiever te maken. Van een fitness stok en judo stok tot een springtouw en een dobbelsteen. Alles om het maximale uit de beleving te halen.

EHBO-artikelen en muzikale spel accessoires

Een vaak vergeten trommeltje, totdat iemand zich bezeert: de EHBO kit. Bij sport en spel is Eerste Hulp Bij Ongelukken regelmatig nodig, want in het vuur van een beweging kan er wel eens iets misgaan. 

Ook muzikale spel accessoires worden nog wel eens vergeten, terwijl muziek enorm kan motiveren bij sport en spel. 

Meer weten over de mogelijkheden?

Neem contact met ons op