Filters

Spelpakketten

Ontdek hier de mogelijkheden van de spelpakketten bieden aan kinderen om er uren mee te kunnen spelen, zowel individueel of als groep.

0 resultaten gevonden

Sorteren

Gevarieerde spel- en sportpakketten

De spel- en sportpakketten van Nijha bevatten materialen voor heel veel verschillende vormen van vermaak. De pakketten zijn zo samengesteld dat grote groepen kinderen er uren mee kunnen spelen, zowel individueel of als groep. Ieder pakket bevat voor elk wat wils, zoals loopklossen, een hockeyset, skippybal, touwen of attributen voor slag- en werpspelen. Naast de materialen kun jij je ook laten inspireren door Spelen Samen Regelen; een beweegpakket voor kinderen in de basisschoolleeftijd.

Sport- en spelpakket Spelen Samen Regelen

Dit beweegpakket doet het goed op ieder speelplein. Je vindt er allerlei materialen in, die samen goed zijn voor meer dan dertig spelen die de kinderen snel kunnen opstarten, al dan niet onder begeleiding. Deze snelheid is een groot voordeel van dit spel- en sportpakket, aangezien pauzes niet altijd lang duren en kinderen het liefst direct aan de gang willen zodra ze buiten zijn. Is er meer tijd beschikbaar? Dan kun je de moeilijkheidsgraad van een spel verhogen om zo de aandacht van de kinderen vast te houden. De meeste spellen uit dit spel- en sportpakket kunnen zonder begeleiding gespeeld worden en bij sommige help je de kinderen op weg. Naast de activiteitenmap vind je op www.samenspelenregelen.nl extra informatie en demonstratievideo’s die tot de verbeelding spreken. Bovendien kun jij je aanmelden voor een digitale nieuwsbrief voor actuele ontwikkelingen.

Diversiteit in spel- en sportpakketten

Al onze spel- en sportpakketten zijn even uitdagend en compleet. Naast de ‘standaard’ pakketten bieden we ook het Right to Play ballenpakket voor allerlei balsporten. Van elk verkocht pakket gaat 10% van de opbrengst naar Right to Play. Ook hebben we een pakket ter ondersteuning van MRT lessen (Motorisch Remedial Teaching) met materialen voor alle groepen van de basisschool.

Meer weten over

spelpakketten