Filters

Werpspelen

Naast de bekende gooi, vang en mikspelen, heeft Nijha ook een aantal verrassende werpmaterialen beschikbaar. Hieronder vind je de bijhorende artikelen.

0 resultaten gevonden

Sorteren

Werpspelen met een bal

De bal is een van de meest simpele en tegelijkertijd veelzijdige uitvindingen aller tijden. Er zijn talloze sporten en spelen waarbij een bal de centrale rol speelt en kinderen zijn dan ook dol op ballen in alle soorten en maten. Overgooien en trappen met een bal is vaak het allereerste begin van balspelen. Wie dat onder de knie heeft kan talloze leuke alternatieven ontdekken met de producten in ons assortiment. Zoals de Scoopset; een serie kleurrijke, sterke en flexibele ‘scoops’ om een kleine bal mee over te gooien. De scoop ziet eruit als een soort gebogen schep, waar de bijbehorende gatenbal precies in past. De Scoopset flex bestaat uit 2 scoops en 2 ballen.

Werpspelen op de grond

Ballen gaan natuurlijk lang niet bij elke sport of elk spel door de lucht. Bij bowlen of klootschieten gaat de bal (laag over) de grond om exact op een bepaald punt uit te komen. De klootschieter wil in zo weinig mogelijk worpen een parcours afleggen en de bowler wil zoveel mogelijk kegels omver gooien. Klootschieten is een erg leuke sport om in een bos of op het platte land te doen. Bowlen kan in principe overal, mits de ondergrond glad en vlak genoeg is. Onze bowlingbal weegt één kilo en is heel geschikt voor kinderen. De tien bijbehorende kegels kunnen in de officiële opstelling geplaatst worden.

Alternatieve werpspelen

Naast de bekende gooi, vang en mikspelen, heeft Nijha ook een aantal verrassende werpmaterialen beschikbaar. Zoals de zachte rubberen werpringen, om op een kegel te mikken of over de grond te schuiven bij ringhockey. Of de Crossball; een oppompbare vinyl bal met zes spaken om de bal in één hand mee te vangen.

Meer weten over de mogelijkheden?

Neem contact met ons op