Filters

Basketbal

Basketbal voor binnen, buiten, een traditioneel potje, 3x3 of andere vorm. Alle nodige accessoires zijn hieronder te vinden.

0 resultaten gevonden

Sorteren

Van bal tot net: de beste basketbal materialen

Als liefhebbers van bewegen vinden we het fantastisch om te zien hoe eenvoudig sporten kan zijn. Denk aan basketbal, dat niet meer nodig heeft dan de basketbal en de basketpaal. Elke dag halen sporters over de hele wereld het uiterste uit zichzelf, met niets anders tot hun beschikking dan deze twee materialen. Hun enige doel is de bal in het net krijgen, liefst met vertoon van kracht, snelheid en elegantie. En ondanks de eenvoud van het spel en de beperkte hoeveelheid accessoires voor een traditioneel potje basketbal of een 3x3 basketball, bieden we je toch een volwassen assortiment. Je vindt bij Nijha alles voor deze prachtige sport, van verstelbare wand- en plafondinstallaties en basketbaltorens, tot een eenvoudig basketbalbord en natuurlijk de basketballen zelf. Nijha ondersteunt basketbal voor beginners en zorgt ervoor dat ook de ontplooide basketballer zich met onze basketbal artikelen kan vermaken en ontwikkelen. Kortom, basketbal voor iedereen. 

Bedieningsgemak, valbeveiliging en balkwaliteit van onze basketbal materialen

Afhankelijk van de grootte van uw sportfaciliteiten, kan de afstand tussen de basket en het speelveld tot wel 3,7 meter zijn. Een basketbalinstallatie met elektrische bediening is dan een uitkomst in uw sporthal of gymzaal. Deze onmisbare accessoire voor een partijtje basketbal leveren wij volledig voorgeprogrammeerd, met instellingen voor dames-, heren- en mini hoogte. De elektrische netten zijn CE gekeurd en standaard voorzien van een valbeveiliging. Bij stroomuitval zorgt de beveiliging dat de installatie niet ongecontroleerd naar beneden komt.

De bal is natuurlijk de meest onderscheidende basketbal accessoire. Ons assortiment basketbal artikelen bevat verschillende merken, waaronder het uitstekende Spalding dat in de Amerikaanse NBA wordt gebruikt. Sommige ballen hebben de traditionele oranjebruine kleur, maar we hebben ook vrolijke, kleurrijke ballen. Voor alle basketbal artikelen in ons assortiment geldt dat we rekening houden met de verschillende leeftijdsgroepen van gebruikers. Scholen, sporthallen en verenigingen kunnen voor elke doelgroep bij ons terecht.

Meer weten over de mogelijkheden?

Wij helpen je graag verder!

_201909_Nijha-216