Filters

Beachsporten

Ervaar nu het sporten op het strand met de artikelen van Nijha. Hier vind je diverse materialen.

0 resultaten gevonden

Sorteren

De beste ballen voor activiteiten op het strand

Bij activiteiten op het strand denken we al snel aan balsporten. Elk zandstrand is een fantastische ondergrond voor beachvolleybal, -handbal of -soccer. De palen van een net of doel staan stabiel en het zand is een prettige bodem om op te vallen bij een uiterste inspanning om de bal te spelen. Beachvolleybal was een van de eerste sportieve activiteiten op het strand die groot is geworden. Wereldwijd beoefenen duizenden mensen deze vorm van inspannende lichaamsbeweging, want reken maar dat sporten in het zand zwaarder is dan op de harde ondergrond van een sporthal. Nijha ondersteunt beachsporters met uitstekende sport materialen.

Beachhandbal en andere activiteiten op het strand

Voor beachhandbal zijn speciale doelen en ballen vereist. Nijha ontwikkelde een eersteklas beachhandbaldoel in samenwerking met de Europese Handbal federatie (EHF). Onze doelen worden ingezet bij de European Masters toernooien en topkeepers zijn erg enthousiast over de stabiliteit, uitstraling en het gebruiksgemak van onze producten.

Voor alle activiteiten op het strand geldt dat de sport materialen snel te (de)monteren moeten zijn, tegen een stootje kunnen en licht van gewicht zijn. Naast de Fun Sports Installatie levert Nijha een selectie beachsets voor iedereen die graag actief is op het strand. Bekijk ons complete assortiment gericht op volleybal, handbal en soccer voor de mogelijkheden.

Meer weten over de mogelijkheden?

Wij helpen je graag verder!