Filters

Frisbee

Ontdek de wereld achter het simpel overgooien van een schijf op vakantie. Onderstaande artikelen bieden mogelijkheden tot bijvoorbeeld Ultimate Frisbee, disc Golf en Free Style.

0 resultaten gevonden

Sorteren

De wereld achter een simpele frisbee

Iedereen kent frisbee als het overgooien van een schijf op vakantie, tijdens zonnige dagen aan het water of op een zondag in het park. Een recreatieve vorm van lichaamsbeweging zonder wedstrijdelement. Maar frisbee is zoveel meer! De drie bekendste vormen zijn Ultimate Frisbee, Disc Golf en Free Style. Nijha heeft natuurlijk een mooi assortiment met frisbee materiaal voor de echte liefhebbers. En voor leerkrachten verzorgen we bovendien clinics met didactische tips en spelvormen. Waarbij de eigen speltechnieken van de leerkracht meestal in één moeite door flink verbeteren. De clinics worden dan ook verzorgd door de trainer van ons nationale jeugdteam frisbee. De clinics zijn voor alle leerkrachten van basisscholen en het voortgezet onderwijs, die de frisbeesport vervolgens in alle glorie kunnen doorgeven aan hun leerlingen. Heb jij interesse in een clinic? Neem dan contact met ons op! Dat kan telefonisch via 0573 – 288 555.

Wat is Disc golf?

Waar de frisbee wereldwijd een begrip is, heeft Disc golf nog veel minder bekendheid. In feite is dit een frisbeevariant op de golfsport. Het doel met Disc golf is om in zo weinig mogelijk worpen het einddoel te bereiken. De finish wordt gemarkeerd door een zogenaamde ‘polehole’, waar de frisbee in moet belanden. Ook Disc golf is een sport met veel mogelijkheden en variatie. Zo moet de beoefenaar vaardig zijn in het overbruggen van grote afstanden, het omzeilen van objecten of het putten in een putthole. Nijha heeft natuurlijk diverse frisbees in het assortiment voor alle soorten worpen

Meer weten over de mogelijkheden?

Neem contact met ons op