Filters

Golfen

Sla je beste slag met de golf materialen van Nijha. Hier vind je alle nodige artikelen voor die hole in one. 

0 resultaten gevonden

Sorteren

Golfartikelen als opmaat naar het echte werk

Golf is een hele oude sport. Er bestaan geschriften van de Oude Grieken en Romeinen waarin ze al naar golf verwijzen. Populaire sporten als hockey en polo zouden uit het golfen zijn ontstaan. Reden genoeg om jongeren in aanraking te brengen met deze ontspannende en wereldwijd beoefende sport. Dat doen wij middels door passende golfartikelen als clubs en ballen die geschikt zijn voor binnen- en/of buitengebruik aan te bieden. Het golfmateriaal dat wij verkopen is geïnspireerd op de echte clubs, zoals het ‘ijzer 7’. Golf is een sport die bol staat van de termen en het jargon, maar die termen krijgen beoefenaars zo onder de knie.

Een greep uit het golfassortiment

  • Voor indoor gebruik hebben we de golfclub ijzer 7. Dit ijzer is makkelijk te hanteren en kan een behoorlijke afstand overbruggen. De club heeft een stalen slagkop met sterke Skinex coating, maar zal de vloer van de sportfaciliteit niet beschadigen.
  • Naast de oefenclubs hebben we ook de ‘echte’ putter en het ijzer 7 in het assortiment. Deze golfartikelen mogen dan ook in geen enkele golftas ontbreken. De clubs zijn bestemd voor jongeren van het voortgezet onderwijs en ook weer geschikt voor binnen- en buitengebruik.

Meer weten over de mogelijkheden?

Neem contact met ons op