Filters

Handbal

Nijha heeft samen met de Europese Handbal Federatie de handen uit de mouwen gestoken voor kwaliteit. Hieronder vind je de nodige handbal materialen.

0 resultaten gevonden

Sorteren

Handballen met de juiste handbal artikelen

Handballen is een sport voor mannen, vrouwen, jongens en meisjes van alle leeftijden. De sport hoort bij de grote vijf van populaire balsporten in Nederland: handbal, volleybal, basketbal, korfbal en voetbal. Zoals de naam al zegt, moet een handbal in één hand passen. Spelers gebruiken hun lichaam om kracht te zetten en de bal in het handbaldoel te gooien en worden daarbij niet belemmerd door twee handen aan de bal. Dat maakt de bal tot het belangrijkste onderdeel voor de spelers. De bal moet grip hebben, vormvast zijn en betrouwbaar stuiteren. Nijha heeft handbal materiaal voor alle leeftijdsgroepen en zowel voor training- als wedstrijdgebruik. Denk bijvoorbeeld ook aan de leuke en afwisselende spelvorm tchoukbal.

Handbal materiaal voor de keepers

Eigenlijk is er voor handballen niet meer nodig dan een bal en een doel. Wanneer het handbal materiaal van goede kwaliteit is, heb je er jarenlang plezier van. Nijha ontwikkelde samen met de Europese Handbal Federatie (EFH) een nieuw wedstrijdhandbaldoel. Daarbij hebben we extra aandacht besteed aan de veiligheid voor spelers, de stabiliteit en de duurzaamheid. Ons doel heeft zich al tijdens verschillende Europese kampioenschappen bewezen en vooral de keepers zijn erg enthousiast. Daarnaast hebben we natuurlijk ook handbaldoelen voor beginners en (gevorderde) amateurs.

Handbal spullen voor op het strand

Beachhandbal vraagt om speciale doelen en ballen. Als professional in sportartikelen hebben wij natuurlijk ook voor op het strand een kwaliteitsaanbod voor je geselecteerd. Wie op het strand gaat handballen wil niet met een zwaar doel slepen dat ingewikkeld is om op te bouwen. Daarom zijn onze doelen snel op te zetten en te demonteren, hebben ze een laag gewicht en kun je ze compact vervoeren. Veel plezier met handbal op het strand!

Meer weten over de mogelijkheden?

Neem contact met ons op