Filters

Opbergen

 

Een goede opberging van materialen biedt overzicht en voorkomt onnodige slijtage. Nijha heeft voor elke situatie een oplossing.

 

0 resultaten gevonden

Sorteren

 

Netten en tassen

Een ballennet of ballentas is erg praktisch als materialen veel vervoerd moeten worden. Zeker de ballentas met draagband, die draag om de schouder en kan ook op de fiets gebruikt worden. Belangrijk is dat de materialen doe kunnen luchten na gebruik. Daarom zijn de ballentassen deels voorzien van mesh. Bijkomend voordeel is dat zichtbaar is welke materialen in de tas zitten.

Wagens met grote capaciteit

Worden de materialen alleen binnen een accommodatie verplaatst, dan zijn ballenwagens een goede oplossing. Gaat het om het opbergen van ballen, dan zijn de etagewagens ideaal. De wagen met 4 etages is goed voor 50 ballen en in de wagen met 6 etages passen wel 80 ballen. Als meerdere soorten materialen opgeborgen moeten worden, dan is de materiaalwagen ideaal. Grotere materialen worden op de legplanken gezet en kleinere materialen kunnen in kratten die in een railsysteem hangen. Het hoge model ballenwagen wordt veel gebruikt bij volleybaltraining. De hoogte is zo dat trainers vanuit de wagen makkelijk ballen aan kunnen spelen.

Boxen en kratten
Met de handzame blokkenkisten en bergboxen kunnen kleine materialen als blokken, tennisballen of pittenzakken handzaam en overzichtelijk opgeborgen worden. De kratten kunnen op een schap gezet worden of op een schap van een bergkast.