Filters

Scoreborden en Wandklokken

 

Bij veel sportspelen draait het om tijd en scores. En daar hoort goed materiaal bij om dat goed te registreren. Nijha levert een breed assortiment scoreborden en klokken.

 

0 resultaten gevonden

Sorteren

 

Handmatig scorebord

De eenvoudigste versie is het compacte tafelmodel scorebord. Deze is geschikt om scores bij te houden in de klas of bij recreatieve activiteiten. Scoreborden waarop ook setstanden voor bijv volleybal bijgehouden kunnen worden zijn er in twee uitvoeringen; scorebord hout of scorebord aluminium. Uiteraard zijn er losse cijfersets beschikbaar.

Elektrisch scorebord

Voor competitiesporten op hoger niveau volstaat een handmatig scorebord vaak niet meer. Daarvoor kan het elektrisch Multisport scorebord ingezet worden. Deze heeft goed zichtbare cijfers van 25 cm hoog die tot op 100 meter zichtbaar zijn. De afstandbediening werkt op infrarood – erg handig.
Apart verkrijgbaar is een schotklok set. Deze voldoet aan de laatste FIBA eisen

Wandklokken

Deze wandklokken zijn geschikt voor sporthallen en gymzalen. De diameter van 40 cm in combinatie met heldere zwarte cijfers op een witte achtergrond zorgen voor een goede zichtbaarheid. De wandklok Profi is er in een uitvoering op batterijen of op netspanning. Deze klokken moeten handmatig op zomer- of wintertijd gezet worden. Bij de radiogestuurde wandklok hoeft dat niet, daar verandert de tijd automatisch.

Klokbescherming

In sportaccommodatie is het verstandig om de klok te voorzien van een bescherming om schade te voorkomen als er een bal tegenaan komt. De korf voor wandklok is een stevig metalen rooster die om de klok gezet wordt. De tijd blijft goed afleesbaar.