Filters

Sportmateriaal Tafeltennis

Alle nodige materialen voor een sport die over de hele wereld beoefend wordt. Hieronder vind je het aanbod voor tafeltennistafels en accessoires.

0 resultaten gevonden

Sorteren

De aantrekkingskracht van een tafeltennistafel

Tafeltennis is een echte behendigheidssport die tot de verbeelding spreekt van spelers over de hele wereld. Een lege tafeltennistafel nodigt enorm uit om een bat te pakken en een balletje te slaan. Het spel kan met twee of vier vaste spelers gespeeld worden, maar vaak doet een veel grotere groep mee in beurten. Op campings, in kantines, op scholen en bij verenigingen mag een tafeltennistafel niet ontbreken. Een spel kan zo lang of kort duren als de spelers willen en trekt meestal veel publiek omdat het erg leuk is om naar te kijken. Een sociale, speelse en sportieve bezigheid kortom!

Tafeltennistafel voor buiten

Een tafeltennisbal en een paar batjes zijn niet duur en makkelijk mee te nemen, maar een tafel heeft vaak een vaste plek. Ons assortiment tafeltennistafels voor binnen is zowel degelijk als mobiel; de meeste tafels zijn voorzien van wieltjes om ze na gebruik weer op te bergen.

Aan een buitentafel stellen we andere eisen. Deze tafels staan vaak op onbewaakte speelterreinen en moeten tegen een stootje kunnen. Daarom is onze tafeltennistafel outdoor gemaakt van beton en voorzien van een sterk net uit aluminium. Stootvast, duurzaam en het blad is afgewerkt met materiaal waar de bal goed op stuit. De tafel is erg solide en kan het gewicht van een paar kinderen met gemak dragen. Een tafeltennistafel is natuurlijk niet bedoeld om op te zitten, maar dit gebeurt wel in de praktijk.

Aan de gang met een tafeltennistafel

Onze tafeltennistafels voor indoor gebruik zijn snel en eenvoudig te monteren dankzij de meegeleverde handleiding. Bestel direct de gewenste hoeveelheid tafeltennis artikelen, zoals bats en ballen, mee en het pakket is klaar voor een tafeltennisles, -wedstrijd of vriendschappelijk partijtje. Ons assortiment bats loopt sterk uiteen in prijs en eigenschappen, zodat de producten passen bij gebruikssituatie. De bijbehorende tafeltennisbal is doorgaans wit en circa 40 mm groot. Voor beginnende tafeltennissers is het mogelijk om te kiezen voor onze grotere, oranjekleurige bal die spelers op weg helpt om al snel een rally te kunnen spelen. Tafeltennis balletjes kopen doe je dus ook bij Nijha. De tafeltennistafel staat zo garant voor jarenlang speelplezier!

Meer weten over de mogelijkheden?

Neem contact met ons op