Filters

Tennis

Van mobiele tennisinstalatie, een tenniszuil en alle traditionele tennis artikelen. Hieronder vind je het variërende aanbod. 

0 resultaten gevonden

Sorteren

Schooltennis is een race

Tennis is een van de sporten die kinderen snel onder de knie krijgen. Het racket heeft een vrij groot oppervlak om de bal mee te raken en een goede tennisbal stuitert voorspelbaar. Met schooltennis ben je dan ook van succes verzekerd. Nijha levert natuurlijk alle tennisartikelen die daarbij nodig zijn zoals rackets, ballen en belijning. Met als pièce de resistance een aantal mobiele netten die snel en gemakkelijk zijn op te zetten en af te breken. Daarover staat hieronder meer.

Doordat tennis ook met vier personen in het veld gespeeld kan worden (dubbelspel), is het mogelijk om snel met spelers te rouleren zodat alle kinderen regelmatig aan de beurt komen. In de meeste sportfaciliteiten is er ruimte voor een aantal speelvelden naast elkaar zodat er al snel acht tot zestien kinderen tegelijk tennissen. (School)tennis is bovendien erg leuk om naar te kijken en er zijn ook scheidsrechters, ballenrapers en coaches nodig ter ondersteuning. Zo speelt iedereen in de klas voortdurend een rol ook als ze geen racket in de hand hebben. Schooltennis heeft exact dezelfde regels als het reguliere tennis, die bij veel kinderen al enigszins bekend zijn doordat het wereldwijd zo’n populaire sport is.

Tennismateriaal voor schooltennis

Nijha is een ervaren partner bij het inrichten van sportfaciliteiten. Een slimme indeling met de juiste voorzieningen zorgt dat er eindeloos veel sporten beoefent kunnen worden, met eenvoudige aanpassingen aan de ruimte. Zoals het voorbereiden van de vloer voor het plaatsen van een tenniszuil. Deze zuil heeft twee poten uit dikwandig aluminium die in de vloer verzinken. Het net span je in een beweging strak middels een hefboomspanner. Binnen een paar minuten ontstaat er een of meerdere tennisveld(en) om schooltennis op te spelen!

Ook door onze mobiele tennisinstallatie voor binnen en buiten is er veel plezier bij schooltennis. De installatie heeft aluminium staanders en een waterbestendig net, voor het geval het plotseling gaat regenen. Dit net is niet alleen geschikt voor gebruik bij schooltennis, maar ook voor sporten in de buurt, BSO-activiteiten of voor een speelterrein met multifunctioneel sportveld.

Meer weten over tennis?

Laat het ons weten!