Filters

Turnen en gymnastiek

Creëer oneindige mogelijkheden met ons assortiment aan turn- en gymmaterialen en rust je sportfaciliteit voor de komende jaren uit voor diverse uitdagende activiteiten. Hier vind je alle nodige artikelen.

0 resultaten gevonden

Sorteren

Turn- en gymmaterialen voor lenigheid en plezier

Elke gymzaal of sporthal bevat een schijnbaar oneindige hoeveelheid mogelijkheden op sport- en spelgebied. Ons assortiment aan turn- en gymmaterialen sluit aan bij die veelzijdigheid en voorziet in de behoefte van scholen en verenigingen om hun leerlingen en leden met allerlei sporten in aanraking te brengen. Waar de één een natuurlijke affiniteit heeft met een bal, hangt de ander vanaf dag een stevig in de ringen. Op jonge leeftijd ontdekken kinderen waar hun lichaam allemaal toe in staat is en onze gym- en turnmaterialen ondersteunen die ontdekkingsreis op alle fronten. In onze webshop zijn alle losse materialen overzichtelijk en gerangschikt te vinden per categorie. Voor een complete inrichting adviseren wij om samen tot een slimme en uitgebalanceerde selectie van turn- en gymmaterialen te komen.

Basisvaardigheden met turn materialen

Turnen is een individuele sport waarbij de beoefenaar zijn kunsten op verschillende toestellen vertoont. Denk aan een paard, evenwichtsbalk of rekstok. Kinderen komen op de basisschool vaak voor het eerst in aanraking met deze turnmaterialen en leren zo stapsgewijs vertrouwen op hun eigen kracht en lenigheid. Turnen wordt veel in verenigingsverband beoefend en er zijn wekelijks turnwedstrijden waarbij kinderen van dezelfde leeftijd of klasse zich met elkaar meten. Het is mooi om te zien hoe deelnemers zich concentreren en een bepaald turntoestel volledig beheersen. Je kunt bij Nijha turntoestellen kopen van hoge kwaliteit, deze ondersteunen de gebruikers bij hun activiteiten met een goede grip en materialen die prettig aanvoelen. Uiteindelijk kunnen turners zich met deze materialen voorbereiden op het hoogst haalbare in turnen: de Olympische Spelen.

Gymmateriaal voor jarenlang variatie en plezier

De meest eenvoudige gymmaterialen zijn op veel manieren te gebruiken en combineren. Met een gymmat, een paar hoepels, ballen en stokken is een fantastisch parcour uit te zetten. Of stel een turn trampoline op voor een turnbok om er over heen te springen. Ook in het aanbod gymmaterialen van Nijha is er genoeg keuze om uw sportfaciliteit voor de komende jaren uit te rusten voor diverse en uitdagende activiteiten.

Gymtoestellen

Daarnaast biedt Nijha een scala aan gymtoestellen. Bekijk ons assortiment met turntoestellen, springplanken, gymkasten, gymmatten, gymmaterialen, luchtgevulde materialen en minitramps

 

Meer weten over de mogelijkheden?

Neem contact met ons op