_MIS7652_Klein

Gymmateriaal

Kinderen en jongeren zijn nieuwsgierig en willen steeds nieuwe sporten uitproberen. Dat zien we ook terug in de trends voor gymmateriaal. Veel vernieuwing in de sport zien we nu buiten: op straat. Wist je dat je met behulp van de juiste gymmaterialen urban sports zoals freerunning en slackline ook prima in de gymzaal kunt aanbieden? Naast deze gymmaterialen heb je ook vaste inrichting nodig.

Bekijk onze gymmaterialen:

730759 Hoes Turnmat Easy Clean_Stempel

Makkelijk en snel

Easy clean hoezen

Met de Easy clean hoezen kun je makkelijk en snel de turn- en landingsmatten desinfecteren. Door middel van ritsen zijn de hoezen makkelijk aan te brengen over de bestaande matten. Met behulp van wat desinfecterende spray zijn de matten binnen een mum van tijd grondig schoon gemaakt en dankzij de anti-slip onderlaag schuiven ze er niet van af. 

Waalboer fotografie

De trend van nu

Ninja Gym

Ninja Gym sluit precies aan op de trends van nu. Zo wordt het bekende tv-programma Ninja Warrior vertaald naar de sportaccommodatie. Wat kinderen buiten en op tv zien, willen ze het liefst zelf uitproberen. Hoe gaaf is het dan dat ze zelf een Ninja Warrior worden tijdens de gymles? Door met de verschillende modules te rouleren, blijft de gymles leuk en uitdagend! 

Heb je vragen over ons assortiment?

Ik help je graag verder!

_201909_Nijha-114