Filters

Gymkasten

Bekijk hier het assortiment springkasten en -bokken. 

0 resultaten gevonden

Sorteren

Vliegen over de bok

De springkast en de bok zijn twee sporttoestellen die in geen enkele faciliteit mogen ontbreken. Ze hebben hun sporen meer dan verdiend en zijn multi inzetbaar. Ook kinderen die nog nooit een springkast of bok hebben gezien, begrijpen direct waar ze voor bedoeld zijn. Bij de ontwikkelingen van deze producten letten we op verschillende aspecten, zoals de stabiliteit. Onze bokken hebben we bijvoorbeeld voorzien van stalen poten – zowel de binnen- als de buitenpoot – om ook in de hoogste stand van ruim twee meter de veiligheid te kunnen garanderen.

De turnbok is verkrijgbaar in drie verschillende hoogtes:

  • 90 tot 130 centimeter
  • 110 tot 170 centimeter
  • 150 tot 210 centimeter

Dat maakt de bok een spannend en uitdagend obstakel voor zowel de allerkleinsten als leerlingen in het voortgezet onderwijs. Stel de bok in op 210 centimeter, plaats er een minitramp voor en de leerlingen kunnen niet wachten om de hoge bok te bedwingen. De rubberen hoeven van deze bokken zorgen dat er altijd optimale grip is, ongeacht de ondergrond. Bovendien zijn alle turnbokken voorzien van een verrol mechanisme, om ze makkelijk te kunnen verplaatsen.

Springkast

Een van de aspecten waardoor springkasten zoveel gebruik worden, is het hoogteverschil door de opbouw in losse delen. Onze springkast bestaat uit vijf delen. Gebruik je de complete kast dan heb je een hoogte van 180 centimeter en gebruik je alleen het topdeel dan is de hoogte 28 centimeter. Ieder deel is voorzien van rubberen vloerbeschermers om beschadigingen te voorkomen. Die diversiteit in hoogte zorgt voor allerlei toepassingsmogelijkheden. En wil je de kast nog verder verhogen? Dat kan, door losse tussendelen te plaatsen. Het klaarzetten en opbergen van deze kast is heel eenvoudig dankzij het ingebouwde verrol mechanisme, dat je met de voet kunt bedienen. Niet voldoende springkasten in de zaal aanwezig om een bepaalde activiteit uit te kunnen voeren? Dan is een trapezoide met dekplank wellicht ook een optie!

Gymzaal inrichten

Een goed ingerichte gymzaal bevat naast een springkast, tal van andere materialen. Denk hierbij aan de traditionele gymbanken, turntoestellen, gymmatten, minitramps, opbergmaterialen en rekstokken. Daarnaast zien wij een sterke opkomst van trendsporten als slacklinen freerun en ninja warrior. Wil je hier op voorbereid zijn dan kun je je assortiment uitbreiden met slackline, luchtgevulde materialen, gymvaria en ninja gym

Meer weten over de mogelijkheden?

Neem contact met ons op