Filters

Trampolines

Bekijk hier ons aanbod voor de mini trampoline, grote trampoline en plankoline. Ideaal te gebruiken in de sportaccommodatie voor tijdens de gymles, turnles en springles. 

0 resultaten gevonden

Sorteren

Minitramps voor ervaren springers

Springen op een trampoline is een fantastisch gevoel. Kinderen proberen niet voor niets steeds hoger en hoger te komen, om zich even zo vrij als een vogel te voelen. De vering van een trampoline zorgt bij onervaren springers wel voor wat desoriëntatie, waardoor trampolines ook vaak zijn voorzien van een vangnet rondom. De minitramps in ons assortiment hebben een relatief klein springvlak en fungeren als een soort springplank, om extra hoogte en snelheid te ontwikkelen voor het uitvoeren van een oefening. Ze zijn niet bedoeld om op en neer te springen, zoals de echte trampolines.

Minitramps

Mini trampoline kopen? Minitramps zijn veelgebruikte attributen bij allerlei oefeningen en ons gevarieerde assortiment sluit aan bij de wensen van verschillende gebruikersgroepen. Zo is er de minitramp Eurotramp voor frequent gebruik binnen het BO en VO, voorzien van stalen veren die duurzamer zijn dan een rubberen kabel. In dezelfde categorie hebben we de Open-end minitramp school, die door de open voor- en achterkant nog veiliger in gebruik is. Voor de meer ervaren springers is er de Minitramp met een doek dat minder luchtweerstand opwekt dan het geweven Perlon doek van de Eurotramp. En dan is er ook nog de Plankoline, die het beste van twee werelden combineert. Deze springplank/minitramp heeft ook bij een beperkte aanloop en sprongkracht al een uitstekende vering.

Trampolines

Onze trampolines variëren van goed tot het allerbeste. De trampoline Master school is een prima product voor gebruik op scholen, voorzien van stalen veren die volledig zijn afgedekt voor de veiligheid. De trampoline Master is een klasse beter met springdoek van 45 millimeter brede nylon banden. Wil je een turntrampoline kopen? De Grand Master exclusief is onze wedstrijdtrampoline, voorzien van F.I.G. certificaat. Deze uitvoering heeft 110 stalen veren en acht versterkte hoekveren. En de Grand master exclusief premium tenslotte, geeft de gebruiker nog meer controle over de sprong, dankzij het geheel vernieuwde springdoek.

Meer weten over de mogelijkheden?

Neem contact met ons op