104906-BasisDigitaal-766011_F1

Het straatbeeld verandert

Playpoints

Om tijdens het boodschappen doen kinderen af te leiden, zijn in vele stadscentra kleine speeltoestellen geplaatst. De beschikbare ruimte voor speeltoestellen in stadscentra is veelal beperkt. Daarom zijn de individuele toestellen zoals de Swingschrijf en de Fietsmolen zo vormgegeven dat de benodigde ruimte gering is, maar de speelfunctie optimaal. Door de zithoogte onder de 60 cm te houden, is er geen speciale ondergrond noodzakelijk. De meeste Playpoints kunnen dan ook probleemloos op de stoep, in een wandelgebied of binnen geplaatst worden!

Voor de toestellen ontving Nijha van de RECRON de noviteitentrofee. Bovendien drong Playpoint door tot de laatste selectie voor de Gelderse Vormgevingsprijs. Meest belangrijk is echter dat kinderen van ca. 5 – 12 jaar zich opperbest vermaken met dit dynamische programma!

17575-BasisDigitaal-766016_F1

Al 30 jaar met succes geleverd

Modulaire speeltoestellen

Alle Playpoints draaitoestellen zijn volledig modulair opgebouwd. Deze worden al 30 jaar lang met succes uitgeleverd. Wil je het toestel laten opknappen of een andere functie geven? Dat kan! Nijha haalt het toestel op en geeft het een nieuw leven op dezelfde of een andere locatie.

Playpoints kunnen individueel geplaatst worden of een aantal bij elkaar in de wijk of in een speeltuin. Waar een Playpoint ook geplaatst wordt, het is altijd een zeer herkenbaar geheel. Zo kan Playpoint ook een wandelroute markeren in een park, een ‘meeting point’ vormen of een schoolroute markeren.

De vormgeving, speelfuncties, bestendigheid tegen vandalisme en de vele toepassingsgebieden maken Playpoint interessant voor zowel de beheerder als de spelende kinderen. Wij zijn er van overtuigd: Het straatbeeld verandert met Playpoint.

Meer weten?
Nijha helpt je graag verder!