Visual Ninja Gym 2

Nijha is good2move

word lid van good2move

Good2Move is een platform boordevol inspiratie om bewegen te stimuleren en lesgeven te vereenvoudigen. Het staat voor innovatie en vernieuwing. Good2Move is er om in beweging te zijn en jezelf te blijven ontwikkelen, it's good to move! En dat geldt ook voor NIjha, daarom zijn wij partner; ook Nijha is Good2Move! 

Het platform is opgericht door drie vakdocenten: Erik, Koen en Wietse. Zij sturen meerdere beweegspecialisten aan die de ontwikkelingen binnen bewegend Nederland in de gaten houden en die vertalen naar tools en actuele beweegactiviteiten voor binnen en buiten. Welke voordelen Good2Move jou biedt?

 • Spel- en sportvormen
  Vind hier een enorme database aan activiteiten. Filter op doelgroep, leeftijd, speelduur, aantal spelers en type spel en vind passende spel- en sportvormen voor jouw lessen. 

 • Lesmateriaal
  Handige lesondersteuning zoals: leskaarten, Shuttle-run tests, instructievideo's en sportregels maar ook verschillende beoordelingsformulieren. 

 • Tools 
  Maak teams met de Team Creator, vertraag sportbewegingen met de Video Delay of gebruik het Scorebord om de punten online bij te houden. 

 • Workshops
  Ontdek welke workshops er zijn en schrijf je in! 

 • Goods2Move 
  Hier vind je o.a. unieke ledenvoordelen, de laatste innovaties voor bewegend Nederland en materiaal dat je kunt huren. 

Nog geen lid van Good2Move? Maar wil je wel gebruik maken van alle hierboven genoemde voordelen? Meld je dan snel aan via www.good2move.nl . 

Hoe word je lid van Good2Move?

Nijha helpt je graag verder!
_201909_Nijha-291