Vinyl hoes voor turnmat, landingsmat, kastdek / combiframe of turnbok

Eindelijk mag er weer gesport worden! Maar dan loop je meteen tegen de volgende uitdaging aan: hoe houd ik mijn materiaal hygienisch schoon? Nijha heeft de oplossing met de Easy Clean hoezen voor de turn- en landingsmat. Deze vinyl hoezen zijn eenvoudig aan te brengen over je huidige materialen en schoon te maken met desinfecterende spray en een doek of keukenpapier.

Voor alle turnmatten met een afmeting van 150 x 100cm is er een Easy Clean vinyl hoes met aan 3 zijdes een rits. Eenvoudig aan te brengen om je huidige turnmatten. Deze hoes is niet alleen makkelijk vrij te maken van bacterieen en virussen ook reguliere gebruikssporen van buiten gebruik (denk aan gras of zand) poets je eenvoudig weg met een doek en gangbaar schoonmaakmiddel. Ook voor landingsmatten met een afmeting van 200x300x30cm is er een Easy Clean hoes beschikbaar, deze dient als vervanging van de huidige hoes om de landingsmat. 

Het leer van combiframes en springkasten beschadigt door het reinigen met schoonmaakmiddelen. De Easy Clean hoes voor kastdek en combiframe bevestig je door middel van de spanbanden eenvoudig over het dek, waardoor de materialen gewoon gebruikt kunnen worden. Dankzij de antisliplaag aan de onderkant van de hoes, schuift deze niet van het dek. De hoes is ook beschikbaar voor de turnbok.

Voordelen Easy Clean hoezen:

  • Eenvoudig aan te brengen
  • Blijft goed zitten, dankzij de ritssluiting
  • Aan te brengen over bestaande materialen, nieuwe matten aanschaffen niet nodig
  • Hoes voor kast, bok en combiframe blijft op zijn plek door anti-sliplaag aan de onderzijde

Ben je op zoek naar meer informatie rondom het hygienisch schoonhouden van je sportmaterialen in coronatijd? Kijk dan op www.nijha.nl/hygiene.

730759 Hoes Turnmat Easy Clean_Stempel

Meer informatie?

Nijha helpt je graag verder

_201909_Nijha-216