Filters

Steppen

Als je een schoolplein gaat inrichten, is het belangrijk ook na te denken over spelmateriaal zoals steppen. Nederland is een fietsland bij uitstek, dus fietsen en steppen mogen op het schoolplein niet ontbreken. 

0 resultaten gevonden

Sorteren

Steppen voor de kleinsten

Nijha levert verschillende steps voor kinderen in de leeftijd van circa twee tot zeven jaar. Bijna alle materialen zijn van het gerenommeerde merk Unicorn, dat bekend staat om de kwaliteit en duurzaamheid van de producten. Unicorn heeft niet alleen steps voor individuele gebruikers, maar ook voor tweetallen, wat het plezier natuurlijk alleen maar groter maakt.

Steppen

Steppen is een laagdrempelige sport voor jong en oud, die je zo ontspannend of intensief kunt maken als je wilt. Ook een (half) uurtje rustig steppen is heel gezond, verbetert de conditie, verbrandt de nodige calorieën en traint de belangrijkste spiergroepen van de benen, billen en buik. Een complete workout in de buitenlucht! Nijha verzorgt clinics rondom steppen voor het onderwijs. Tijdens een les van circa 1,5 uur maken leerlingen kennis met de mogelijkheden en technieken van steppen, zoals remmen, wisselen, slalommen of up- en downhill steppen. Ook de verkeersregels komen aan bod, om veilig de weg op te kunnen. Natuurlijk is steppen het leukst op rustige wegen met weinig verkeer, maar dat maakt het aspect verkeersveiligheid niet minder relevant.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Toch niet zeker welke step je moet aanschaffen? Neem contact met ons op en wij helpen je de beste te vinden? Neem contact op via de telefoon (0573) 28 85 55 of mail naar info@nijha.nl.